Maandelijkse Archieven: December 2018

 1. Op zoek naar verschillende soorten borduurvlies

  Op zoek naar verschillende soorten borduurvlies

  Wij hebben verschillende soorten borduurvlies in ons assortiment en die worden hieronder beschreven.

  Waar wordt borduurvlies voor gebruikt?

  Borduurvlies wordt gebruikt om de stof te verstevigen tijdens het borduren. Dit zorgt voor een beter resultaat. Zonder het gebruik van dit vlies ontstaan er problemen tijdens het borduren. Zo kunnen er plooien ontstaan rondom het borduurmotief. Wanneer er te veel rek in de stof zit, komen de steken tijdens het borduren niet op de juiste plek.

  Verschillende soorten afscheurbaar borduurvlies

  Wij verkopen afscheurbaar borduurvlies van het merk Madeira. Dit borduurvlies kan na het borduren aan de onderkant afgescheurd worden. Het afscheurbare borduurvlies is in verschillende maten verkrijgbaar.

  Afknipbaar borduurvlies

  We hebben één borduurvlies dat afknipbaar is. De rol is 90 cm breed en is leverbaar in zwart en wit. De prijs van het afknipbare borduurvlies wordt berekend per meter.

  Lees meer »
 2. Benodigdheden voor een punchmachine

  Benodigdheden voor een punchmachine

  Ben je op zoek naar benodigdheden voor uw punchmachine? Wij hebben verschillende soorten producten die gebruikt kunnen worden tijdens het punchen.

  Gebruik punchmachine

  Een punchmachine heeft meerdere naalden met ieder een groot aantal weerhaakjes. Je kunt losgeweven stoffen hiermee aan elkaar vervilten, de vezels van de stof grijpen dan in elkaar.  

  Verschillende soorten onderdelen voor de punchmachine

  Het is logisch dat bepaalde onderdelen van een punchmachine slijten of kapot gaan. Zo kun je bij ons punchnaalden aanschaffen van de merken Inspira en Janome.

  Punchnaalden Inspira

  De dikte van de Inspira punchnaalden is 0,6mm. De punchnaalden zijn verpakt per 5 stuks. De naalden zijn geschikt voor punchmachines van de volgende merken: Huskystar, Pfaff en Happylock.

  Punchnaalden Janome

  Janome heeft een 5-naalds unit waarin 10 punchnaalden, een naaivoet en een verwisselbare kop zitten. Het pakket is geschikt

  Lees meer »
 3. Benodigdheden bij mijn lockmachine

  Benodigdheden bij mijn lockmachine

  Welke accessoires heb ik nodig bij mijn lockmachine? Wij hebben in ons assortiment veel accessoires/onderdelen die essentieel zijn bij het gebruik van een lockmachine.

  Mesjes

  Bij een lockmachine heb je een boven- en ondermesje. Deze zorgen ervoor dat de stof goed afgesneden wordt. Deze mesjes kunnen bot worden en slijten. Als dat moment is aangebroken is het belangrijk om de mesjes op tijd te vervangen. De onder- en bovenmesjes kun je los kopen. We hebben van vele bekende merken mesjes voor de lockmachine in ons assortiment.

  Stofopvangbakjes

  Het is natuurlijk logisch dat bij het snijden van stof er ook lappen stof overblijven. Om te voorkomen dat alle stofljes op de grond terecht komen, zijn er opvangbakjes te koop. 

  Draadinstekers

  De naam zegt het al, een draadinsteker zorgt ervoor dat het draad in de stof komt. Deze kunnen door intensief gebruik natuurlijk slijten. We hebben draadinstekers van de merken

  Lees meer »
 4. Wat is voordeliger, kleding kopen of zelf maken?

  Wat is voordeliger, kleding kopen of zelf maken?

  Kleding maken versus kleding kopen

  Kleding maken kost tijd. Je zult dus geduld en doorzettingsvermogen moeten hebben om kleding te maken. Het is dan makkelijker om naar de grote ketens te gaan en hier kleding te kopen. Binnen 10 minuten kun je al een hele outfit hebben geshopt.

  Nadelen kleding kopen bij grote marken

  Kleding kopen bij grote merken is nog steeds niet verantwoord. Mensen in de lagelonenlanden werken voor een minimumloon en maken veel uren. Door kleding te kopen bij grote merken blijf je dit stimuleren. Merken die hun kleding bewust maken, zijn vaak een stuk duurder en dan is het logisch dat niet iedereen deze kleding kan betalen. Als andere optie kun je er voor kiezen om kleding zelf te maken.

  Voordelen eigen kleding maken

  Het voordeel van het maken van eigen kleding is dat je het helemaal zelf kan ontwikkelen. Je kan je eigen draai geven aan de trends van nu. Tevens heeft niemand dezelfde kleding en ben je helemaal uniek! 

  Lees meer »
 5. Tips voor beginnende naaimachine gebruikers

  Tips voor beginnende naaimachine gebruikers

  Hoe lang duurt het voordat ik het naaien onder de knie heb en welke naaimachine werkt het beste? Om je bij deze vragen te helpen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet.

  Tip 1: Een goede naaimachine is een must!

  De eerste stap bij het naaien, is het aanschaffen van een nieuwe naaimachine. Het is belangrijk dat de naaimachine fijn aanvoelt en dat die voor een langere tijd meegaat. Klik hier en zie ons gehele assortiment aan naaimachines. Voor vragen over een naaimachine kun je contact opnemen met onze klantenservice via 010 - 411 22 24 of vul het contactformulier in.

  Tip 2: Het leren naaien is een proces

  Naaien is heel leuk om te doen, allen duurt het leerproces wat langer. Na aantal cursussen bent je nog geen professionele naaister, dit heeft tijd nodig. Begin eerst met simpele naaiwerkjes, zodat je rustig aan kunt groeien.

  Tip 3: Voorbereiding is het halve werk

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.