Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Opbergboxen

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Groot assortiment naaidozen

Bij Matson vind je een groot assortiment naaidozen en opbergboxen. Prettige, praktische naaidozen waar je heel veel naaispullen in kunt opbergen. En alles voor in je naaidoos. Heel voordelig en lekker snel in huis.

Verschillende soorten naaidozen

In je naaidoos kun je alle naalden, spelden, garen, schaar en andere handige hulpmiddelen bij je naaiwerk en handwerken bewaren. We hebben verschillende soorten naaidozen. In diverse maten. Bijvoorbeeld transparante opbergboxen om je naaigaren en borduurgaren veilig in te bewaren. En de mooiste naaidozen waar je al je naaispullen overzichtelijk in kunt op bergen. Met een ergonomisch handvat, zodat je de naaidoos gemakkelijk mee kunt nemen. Je kunt kiezen uit verschillende naaidozen met of zonder (uitneembare) vakindeling. De naaidozen hebben ook verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar in verschillende grootes. Hierdoor past één van de naaidozen van Matson sowieso bij jou!

Onze naaidozen zijn gemaakt van stevig kunststof en ze zijn praktisch. Bovendien hebben ze een mooi design. We hebben naaidozen, spoelen opbergdozen, garendozen, sorteerdozen en clickboxen van kwaliteits merken als Gutermann, Hemline, Curver, Prym of Brildor.

Alles voor in je naaidoos

Op onze fournituren afdeling kun je heerlijk shoppen om je naaidoos te vullen. Zo hebben we heel veel verschillende soorten scherpe scharen en rolmessen van hoge kwaliteit. Ook vind je er diverse soorten kleermakerskrijt, meetlat, centimeter, markeerpen of radeerwiel die heel makkelijk in de naaidoos past. Ook de handnaalden, spelden, naaimachine naalden en een voorraadje extra spoeltjes mogen niet in je naaidoos ontbreken.  Verder vrolijken verschillende kleuren garen je naaidoos op. Kijk voor ons voordelige naaigaren en borduurgaren, handwerkgaren en lockgaren in onze garenwereld. Zo besteld, snel in huis en gelijk klaar om de garen in de mooie naaidoos te stoppen!

Op onze fournituren afdeling vind je ook vele soorten materialen die je gebruikt bij je naaiwerk en die je een plekje geeft in je naaidoos. Zoals elastiek en biaisband (ook wel biasband genoemd) en bandmaker, tapemaker of biasband vorm, om je eigen biasband mee te maken. Of allerlei soorten en maten drukknopen, sluitingen en nestels, bh accessoires en bikini sluitingen, allerlei soorten ringen, haken, ogen, nieten en clips. Ook reparatie materialen ontbreken niet in ons fournituren assortiment. Al deze fornituren passen allemaal makkelijk in de naaidoos!

Ben je op zoek naar andere fournituren? Matson heeft alles! Bijvoorbeeld naalden, scharen en een biasband.

© 2023 Matson.nl