Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Blindzomers

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zoek je een blindzomer?

Ben je op zoek naar een semi professionele blindzomer? Wij hebben zo’n sterke blindzoom machine voor je klaarstaan. Want bij Matson hebben we alles voor naaien, locken en borduren. Een blindzoom machine kan dan natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Je bent goedkoop uit, want deze blindzomer is aantrekkelijk geprijsd en wordt gratis bij je thuis bezorgd. We hebben hem altijd op voorraad. Zo heb je je blindzomer snel in huis en kun je direct aan de slag. Bekijk hier ons volledige assortiment van machines .

 

Global blindzoom machine staat voor kwaliteit

We hebben gekozen voor een Global blindzomer 9210. Global is een kwaliteitsmerk dat al decennia vele blindzomers produceert voor de industrie. Het is een oerdegelijke machine met een gietijzeren frame. Toch is deze blindzomer lichtgewicht. Ook is de blindzomer handzaam, dus je neemt hem gemakkelijk mee om op diverse plaatsen te gebruiken. De blindzomer naait razendsnel: tot maximaal 1.200 steken per minuut. In de industrie, waar ze op hoge toeren naaien noemen ze dit een blindzomer met medium snelheid. Maar deze blindzomer werkt niet op krachtstroom, maar gewoon op 220V en dat is wel zo handig. Dit alles maakt deze blindzomer ideaal voor zowel thuis als voor reparatiebedrijven, kleermakers, ateliers en scholen. En juist daarom vind je deze blindzomer in ons assortiment.

 

Waar gebruik je een blindzomer voor?

Je gebruikt een blindzomer voor het onzichtbaar omzomen van alle kleding, zowel dames-, als heren- als kinderkleding. Je maakt ook de mooiste blinde zomen in bijvoorbeeld gordijnen en andere soepele interieur stoffering. Een blindzomer gebruikt hiervoor de zogenaamde blindzoomsteek. De naaimachine naait met 1 naald. Je gebruikt naald type LW x 6T

 

Voordelen van een semi professionele blindzomer

  • Met een blindzomer maak je heel eenvoudig en snel onzichtbare zomen (ook wel blinde zomen genoemd) in de meest uiteenlopende stofsoorten.
  • Een semi professionele blindzomer is lichtgewicht en handzaam.

  • De handige intervalinrichting en skipfunctie maakt het mogelijk om steken over te slaan. Zo kun je steek na steek naaien of iedere tweede steek (interval).

  • Met de instelbare steekdiepte kun je alle stofsoorten verwerken. Ook de steeklengte is instelbaar 3-6 mm.

  • Een semi professionele blindzoommachine heeft een ingebouwde motor en kniehevel.

Wil je toch liever een naaimachine of borduurmachine? Ook die kun je kopen bij Matson. We hebben ruime keuze goede en prettige geprijsde machines. Alles voor naaien en borduren vind je bij Matson!

© 2023 Matson.nl