Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Koffers & Tassen

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Matson heeft passende bescherming voor iedere naaimachine

 

Neem je je naaimachine vaak mee? Wil je je naaimachine goed opbergen? Dan heb je behoefte aan bescherming voor je naaimachine. In een naaimachinetas of een naaimachine koffer kun je je naaimachine makkelijk vervoeren en veilig opbergen. Een sterke naaimachine tas of naaimachine koffer van Matson beschermt je naaimachine als de beste tegen stoten, stof en weer en wind. Voor stofvrij opbergen en lichte bescherming van je naaimachine hebben we een universele stofhoes in ons assortiment. Bekijk ons volledige assortiment hier.

Bescherm je naaimachine goed met een naaimachinetas, naaimachine koffer of stof hoes!

 

Sterke naaimachine tas

 

In ons assortiment vind je de naaimachine tas die past bij jouw naaimachine. Een fijne en royale naaimachinetas. De naaimachine tas is prettig draagbaar, stevig, ruim en geschikt voor de meeste modellen naaimachines. Met een stevige ritssluiting en een verstevigde bodem. De naaimachine tas is gemaakt van sterk materiaal en heeft sterke draagbanden. In het aparte, ruime voorvak kun je bijvoorbeeld het voetpedaal, de handleiding en accessoires van je naaimachine opbergen. Je kunt ook het voorvak goed afsluiten met een stevige ritssluiting. De naaimachine tas is bovendien neutraal van ontwerp en kleur. Je zult erg veel plezier hebben van een fijne, sterke naaimachine tas van Matson.

 

Rollen maar met de naaimachine koffer trolley

 

De handige naaimachine koffer trolley van stevig materiaal is lekker ruim. De meeste naaimachines passen erin. Het voetpedaal of andere onderdelen van je naaimachine berg je veilig op in het aparte voorvak, dat je kunt afsluiten met een sterke ritssluiting.

De naaimachine trolley koffer heeft een sterke bodemplaat met stevige wieltjes en een handige, gemakkelijk in te schuiven handgreep. Ook heeft de naaimachine koffer een prettig neutraal uiterlijk. Met een naaimachine koffer trolley is je naaimachine perfect beschermd. Bijkomend voordeel is dat je je naaimachine niet hoeft te tillen. Je rolt hem zo naar de plaats van bestemming met de naaimachine koffer. Zo gemakkelijk!

 

Zachte stofhoes voor bescherming en stofvrij opbergen

 

Is de bescherming die je standaard bij je naaimachine hebt gekregen aan vervanging toe? We hebben een universele zachte kunststof hoes, die past op de meeste modellen naaimachines. Je schuift de hoes eenvoudig over je naaimachine, zodat je naaimachine beschermd is bij het opbergen. De hoes heeft een ruime opening voor het handvat, zodat je de naaimachine aan het handvat kunt dragen en de hoes goed op zijn plaats blijft. De hoes heeft een neutraal fris witte kleur. Een stofhoes is goede en goedkope oplossing voor lichte bescherming en opbergen van je naaimachine.

© 2023 Matson.nl