Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Herenpaspoppen

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Paspop Mr Ardis
    Paspop Mr Ardis
     € 219,00
per pagina

Verstelbare heren paspop

Bestel je heren paspop makkelijk en snel op Matson. We hebben heren paspop Mr Ardis in ons assortiment. Mr Ardis is een paspop voor de man met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Makkelijk verstelbaar, zodat je de paspop man perfect kunt instellen op jouw eigen maten.

 

Voordelen van een paspop man

Gebruik steeds je paspop om de pasvorm van een kledingstuk te controleren tijdens het naaien.

  • Met een instelbare paspop voor de man wordt het naaien zoveel gemakkelijker dan wanneer je steeds moet aan- en uitkleden om te passen voor de spiegel, waarbij het ook nog eens moeilijk is om je eigen rug goed te zien.

  • Lichtgewicht heren paspop man Mr Ardis zet je gemakkelijk neer en je bergt hem eenvoudig weer op.

  • Tegelijkertijd is de paspop man Mr Ardis sterk genoeg voor jarenlang gebruik.

  • De voorgevormde secties van de paspop man zijn bekleed met sterk nylon en ideaal voor het spelden en merken van stof.

  • De volle schouders van de papsop man laten de mouwen perfect hangen en met de verlengde heupen maak je jasjes prima op maat.

 

Makkelijk instelbare heren paspop

Deze paspop man is makkelijk instelbaar met de 13 maat knoppen voor hals wijdte, boven wijdte, taille wijdte en heup wijdte. Daarvan zijn 12 maatknoppen voorzien van een maatindicatie zodat je de ingestelde maten direct kunt aflezen. Door eenvoudig aan de  instelknopjes te draaien kun je de boven-, taille- en heupwijdte aanpassen. Ook de ruglengte kun je eenvoudig en snel instellen.

 

Heren paspop voor maat 46 t/m 56

Heren paspop Mr Ardis is verstelbaar voor maat 46 t/m 56. We adviseren je om je maten altijd even op te meten met een centimeter. Omdat maten per land en leverancier verschillen geven we bij iedere paspop ook de maten van boven wijdte, taille wijdte en heup wijdte in cm aan.

Paspop man Mr. Ardis: maten 46 t/m 56

• Halswijdte 36 t/m 46 cm

• Bovenwijdte 94 t/m 114 cm

• Taillewijdte 84 t/m 104 cm

• Heupwijdte 100 t/m 119 cm

 

Waarom een paspop man?

Ook als je maar een paar kledingstukken per jaar maakt, is dat de aanschaf van een heren paspop waard. Een paspop man maakt het zelf maken van mode leuker dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Of je nu voor jezelf of voor iemand anders kleding maakt, door een heren paspop te gebruiken ben je er zeker van dat je kleding er vakkundig gemaakt uitziet.

 

Groot assortiment met alle modellen paspoppen

We hebben een uitgebreid assortiment goede en goedkope paspoppen. Je vindt bij Matson, naast een heren paspop, ook verschillende modellen dames paspoppen en kinderpaspoppen.

© 2023 Matson.nl