Bel ons voor een Black Friday aktie op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Madeira Borduurgaren

Producten 1-24 van 545

Van hoog naar laag sorteren
 1. Madeira Rayon 200 m, kleur 1001
  Madeira Rayon 200 m, kleur 1001
   € 3,65 € 2,95
 2. Madeira Rayon 200 m, kleur 1000
  Madeira Rayon 200 m, kleur 1000
   € 3,65 € 2,95
 3. Madeira Rayon 1000 m, kleur 1001
  Madeira Rayon 1000 m, kleur 1001
   € 7,60 € 6,30
 4. Madeira Lana 200 m, kleur 3601 wit
  Madeira Lana 200 m, kleur 3601 wit
   € 5,30 € 4,95
 5. Madeira Metallic 200 m, Astro 5
  Madeira Metallic 200 m, Astro 5
   € 5,30 € 4,60
 6. Madeira Metallic 200 m, Gold 6
  Madeira Metallic 200 m, Gold 6
   € 5,30 € 4,60
 7. Madeira Metallic 1000 m, Gold 6
  Madeira Metallic 1000 m, Gold 6
   € 14,50 € 11,95
per pagina

Madeira voor rayon garen van hoge kwaliteit

De kwaliteit van je Madeira borduurgaren is heel belangrijk. Voor je borduur pret en voor je eindresultaat. Er zijn veel madeira borduurgaren op de markt, in alle kwaliteiten en van vele merken. Bij ons kun je alleen borduurgaren van hoge kwaliteit kopen. Madeira borduurgaren rayom is 100% viscose garen, dat geschikt voor de borduurmachine, maar ook voor naaien met de hand. De Madeira garen heeft grote trekkracht, kan met wel 1.200 steken per minuut geborduurd worden. De borduurgaren Meidera zijn kleurecht en wasbaar tot wel 95 graden, zo verkleurt of krimpt je prachtige borduur motief niet in de was.

Voor Madeira garen van kwaliteit shop je bij Matson. Met de duidelijke garenselector bestel je bij ons heel eenvoudig en snel al de Madeira borduurgaren die je nodig hebt.

Vele kleuren borduurgaren Madeira

Je kunt kiezen uit maar liefst 170 kleuren rayon Madeira garen: rayon uni kleuren, multi-color, melangé, potpourri of ombré. Met de handige kleuren kiezer bestel je heel eenvoudig de borduurgaren Madeira in de kleuren van jouw keuze.

Bestel heel eenvoudig al je kleuren rayon borduurgaren Madeira

Madeira borduurgaren uitzoeken is met de kleuren kiezer heel gemakkelijk. In 3 eenvoudige stappen heb je je rayon borduurgaren besteld:

1. Zoek je kleuren uit van het Madeira borduurgaren. De kleuren zijn goed zichtbaar, met Madeira kleurnummer.

2. Geef aan hoeveel klosjes je nodig hebt voor de Madeira garen

3. Bestel dan nu je Madeira borduurgaren

Ondertussen zie je meteen het bedrag: dat is handig en hierdoor heb je snel de borduurgaren madeira in huis!

Rayongaren of polyester, polyamide, speciaal Madeira borduurgaren of ondergaren?

Madeira garen, dat is kwaliteitsgaren uit Duitsland. In ons assortiment vind je naast Madeira rayon borduurgaren ook polyester, polyamide en speciaal borduurgaren van Brildor en ondergaren van Brother. Welk borduurgaren je ook gebruikt, wij staan in voor de kwaliteit.

•  De Rayon borduurgaren Madeira viscose heeft een trouwe schare fans.

• Polyester  Madeira garen is sterk en breed toe te passen. Het is geschikt voor alle borduurmachines en zeer breed toe te passen. Dit polyester borduurgaren is bijzonder sterk. Je borduur resultaat blijft mooi, want het garen is niet alleen kleur echt en wasbaar, maar ook bleekmiddel bestendig en chloor bestendig.

• Polyamide Madeira garen heeft een hogere glans maar is niet voor alle motieven geschikt.

• Madeira garen speciaal zoals metallic of glow in the dark gebruik je om speciale effecten te creëeren in je borduurwerk.

• Ondergaren gebruik je als onderdraad bij de Madeira garen.

Speciale borduurnaald bij je Madeira borduurgaren

Voor probleemloos machinaal borduren zonder hinderlijke onderbrekingen gebruik je een borduur naald bij de borduurgaren Madeira . Deze naalden hebben een groot oog en beschadigen je garen en je borduurwerk niet. We hebben borduur naalden voor machinaal borduren in diverse naald diktes en deze gaan heel goed samen met de borduurgaren Madeira. Ook als je met de hand wil borduren vind je verschillende borduurnaalden voor borduren met de hand in het Matson assortiment.a

Helpende handjes bij het borduren

Voor alles wat je verder nog nodig hebt voor je borduurwerk kijk je even op onze andere afdelingen. Op de fourniturenafdeling vind je onder andere opbergboxen waar je borduurgaren perfect in past en speciale borduurscharen die je borduurwerk niet beschadigen. Bij onderdelen/accessoires vind je allerlei borduurringen in diverse formaten, software voor de mooiste borduurmotieven en nog veel meer. Al deze artikelen helpen je een handje met het borduren van de mooiste creaties voor bij de borduurgaren Madeira!

© 2023 Matson.nl