Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Garen/vlies

Producten 1-24 van 2337

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gütermann Maraflex 150m, kleur 40
  Gütermann Maraflex 150m, kleur 40
   € 3,65 € 3,50
 2. Mettler Seraflex 130m kleur 120
  Mettler Seraflex 130m kleur 120
   € 3,65 € 3,25
 3. Mettler Seraflex 130m kleur 504
  Mettler Seraflex 130m kleur 504
   € 3,65 € 3,25
 4. Mettler Seraflex 130m kleur 825
  Mettler Seraflex 130m kleur 825
   € 3,65 € 3,25
 5. Mettler Seraflex 130m kleur 379
  Mettler Seraflex 130m kleur 379
   € 3,65 € 3,25
 6. Mettler Seraflex 130m kleur 106
  Mettler Seraflex 130m kleur 106
   € 3,65 € 3,25
 7. Mettler Seraflex 130m kleur 3361
  Mettler Seraflex 130m kleur 3361
   € 3,65 € 3,25
 8. Mettler Seraflex 130m kleur 36
  Mettler Seraflex 130m kleur 36
   € 3,65 € 3,25
 9. Mettler Seraflex 130m kleur 111
  Mettler Seraflex 130m kleur 111
   € 3,65 € 3,25
per pagina

Garen kopen van hoge kwaliteit

Garen kopen voor je naaiwerk doe je bij Matson.nl. Wij bieden een hoge kwaliteit en ook nog eens een lage prijs. Met onze handige garenselector bestel je heel eenvoudig en snel alles dat je nodig hebt. Of je nu garen voor je naaimachine, borduurmachine, lockmachine, handgaren of handwerkgaren nodig hebt, we hebben het allemaal voor je op voorraad. Dus je hebt het ook nog eens lekker snel in huis.

Je kunt kiezen uit enorm veel kleuren. Wij zeggen wel eens, bij ons kan je ze kopen in alle kleuren van de regenboog.

Unieke & handige garen selector

Met onze unieke selector is het zoeken, selecteren en kopen van garen nog eenvoudiger geworden. In 3 eenvoudige stappen zijn de garen besteld:

 • Kies het type uit;
 • Zoek eenvoudig je kleuren uit van de betreffende garen;
 • Geef aan hoeveel klosjes je nodig hebt;
 • Bestel je nieuwe garen;

 Ondertussen zie je meteen het bedrag wijzigen: dat is handig en snel bestellen!

Kwaliteits garen voor prettig naaien

Iedere naai hobbyist weet hoe belangrijk de kwaliteit van het garen is. Goede kwaliteit naait echt veel prettiger. Je ‘touw’ breekt niet, dus je hoeft niet iedere je naaiwerk te onderbreken. Denk ook aan je eindresultaat. Stel je voor dat het werkstuk waar je zo trots op bent krimpt of verkleurt in de was? Het is dus belangrijk dat je de juiste kwaliteit koopt.

Sterk garen

Bij ons vind je alleen maar kwaliteits garen, van de bekende merken Gütermann en Amann. Sterk kleurecht en pluisvrij voor de naaimachine dat ook geschikt is voor naaien met de hand. In vele kleuren beschikbaar.

Bekende merken garen, in alle soorten

Er zijn vele bedrijven die garen ontwikkelen en maken. Bij ons kan je alleen de bekende merken zoals Gutermann en Amann, producten van een hoge kwaliteit bestellen. We hebben allerlei soorten in ons assortiment.

Gutermann Polyester garen

Wil graag polyester garen kopen? Gütermann Polyester kun je voor allerlei naaiwerk gebruiken. Je kunt kiezen uit klossen van 200 en 500 meter of een voordeel klos van maar liefst 1000 meter. Zo kun je extra lang met je klos doen, handig bij grote projecten!

Amann garen

Wanneer polyester garen te stug is, dan kun je zachte Amann zijdegaren nemen. Dit type is extra zacht en soepel, gemaakt van natuurzijde.

Gutermann Super sterk garen kopen

Wil je graag sterke garen kopen? Dan adviseren wij om voor de Gütermann super sterk variant te gaan. Denk hierbij aan jeans, leer en zeil. Het perfecte garen voor zware stoffen of een naad onder spanning.

Gütermann effect garen

Voor speciale effecten kan je bij ons 3 verschillende soorten garen kopen:

 • Gütermann Polyester Siersteek garen. Een sterk garen voor sierstiksels
 • Gütermann Sulky Glowy. Fluoriscerende naaigaren.
 • Gütermann transparant. Wanneer je de steken juist niet zichtbaar wilt.

Garen sets en garen albums

Begin je net met naaien of zoek je een leuk cadeausetje? Speciaal daarvoor hebben we leuke (cadeau)sets met naaigaren. Met de mooie naaigaren albums met verschillende kleuren heb je alle kleuren netjes en overzichtelijk bij elkaar. Kies uit maar liefst 42 of zelfs 80 kleuren. Ook hebben we een mooie koffer met vele kleuren Brildor borduurgaren. Een mooi cadeau.

Garen voor elke toepassing

Bij ons kun je garen kopen voor elke toepassing. Het is ook belangrijk om de juiste type te selecteren voor het werk dat je gaat doen. Koop je niet de juiste, dan heeft dit effect op het naaien, borduren of locken en op de kwaliteit van je eindproduct. 

Garen kopen voor het borduren

We hebben niet alleen een groot assortiment naai garen. Hou je van borduren? Kijk dan bij ons prachtige borduurgaren, zoals Madeira rayon viscose, Brildor Polyester, Brildor Polyamide, Multicolor, Metallic en Brother ondergaren. Hoge kwaliteit en goedkoop! Sterk, kleurecht en glanzend. Dit type is ook bleekmiddel bestendig en chloorbestendigis. Je hebt de keuze uit zeer veel verschillende kleuren. Dit type is geschikt voor borduren met de machine of met de hand.

Garen voor je lockmachine kopen?

We hebben een enorme voorraad hoge kwaliteit lockmachine garen. Zo heb je je bestelling lekker snel in huis. Deze lockgarens zijn door ons intensief getest en geschikt voor alle merken lockmachines. En niet onbelangrijk: we hebben ook prettig goedkoop lockmachine garen.

De juiste naald bij je garen kopen?

Naaimachine naalden zijn verkrijgbaar in een verschillende naald dikte. Dat is niet voor niets. Gebruik een naaimachine naald die bij de dikte van je garen past. Je voorkomt op deze manier vervelende onderbrekingen tijdens je naaiwerk.

Hulpmiddelen bij het naaien

Neem een kijkje op onze fournituren afdeling. Daar vind je alles wat je verder nog nodig hebt voor je naaiwerk, zoals draadinstekers voor je garen, naai dozenengaren opbergboxen,scharenspelden, en nog veel meer.

Borduurvlies, vlieseline en meer

Ben je op zoek naar Cotton Soft, Heat Seal, Avalon, Fast2Fuse of andere soorten vlies of versteviging? Bij Matson vind je vele soorten, van gerenommeerde merken als Madeira. Ook Filmoplast en andere folie vind je hier. Je koopt het per meter, lekker goedkoop!

 

© 2023 Matson.nl