Brildor Borduurgaren

Producten 1-24 van 369

12 24 36
  1. Kleurkaart Brildor Polyester
    Kleurkaart Brildor Polyester
     € 11,95

Producten 1-24 van 369

12 24 36

Brildor borduurgaren voor hoge kwaliteit

Brildor borduurgaren, dat zijn prachtige borduurgaren van hoge kwaliteit, voor een vriendelijke prijs. We zijn importeur van dit sterke en glanzende Brildor garen in Nederland. Door inkoop direct van de fabriek kunnen we Brildor borduurgaren extra goedkoop aanbieden.

 

Bestel gemakkelijk je Brildor garen

Met de duidelijke garenselector bestel je bij ons heel gemakkelijk en snel al het Brildor borduurgaren dat je nodig hebt. In 3 eenvoudige stappen heb je je garen besteld:

1. Zoek eenvoudig je kleuren uit die je nodig hebt bij de brildor garen

2. Geef aan hoeveel klosjes je nodig hebt van de brildor borduurgaren

3. Bestel dan gelijk de Brildor garen

Ondertussen zie je meteen het bedrag: dat is handig en snel bestellen!

 

Kwaliteits Brildor borduurgaren voor een prachtig resultaat

Voor je borduur pret en voor je eindresultaat is de kwaliteit van je borduurgaren heel belangrijk. Brildor borduurgaren is sterk, pluisvrij en glanzend. Dit borduurgaren van hoge kwaliteit breekt niet, ook niet bij hogere borduursnelheden. Je prachtige borduurmotieven krimpen of verkleuren niet in de was. Kies daarom voor Brildor.

 

Brildor voor vele kleuren borduurgaren

Bij ons vind je alleen maar kwaliteits garen. Kleurecht borduurgaren voor de borduurmachine, dat ook geschikt is voor naaien met de hand. Je kunt kiezen uit heel veel kleuren. Met de handige kleuren kiezer bestel je heel eenvoudig de kleuren van jouw keuze. 

 

Kies uit verschillende soorten Brildor borduurgaren

Polyester borduurgaren is sterk en breed toe te passen. Polyamide borduurgaren heeft een hogere glans maar is niet voor alle motieven geschikt. Als onderdraad gebruik je ondergaren. Al Brildor garen kun je bij ons kopen. Welk Brildor borduurgaren je ook kiest, wij staan in voor de kwaliteit.

 

Polyester Brildor borduurgaren 

Brildor polyester borduurgaren is het meest verkochte borduurgaren. Het garen is geschikt voor alle borduurmachines. Je kunt het zeer breed toepassen. Dit garen is bijzonder sterk. Het garen is niet alleen kleurecht en wasbaar, maar ook bleekmiddel bestendig en chloor bestendig. Zo blijft je borduurwerk extra mooi.

 

Polyamide Brildor garen NY 40 

Brildor Polyamide NY 40 heeft een hogere glans dan polyester borduurgaren. Het is aangenaam zacht garen en natuurlijk ook kleurecht. Polyamide heeft wat meer rek dan polyester garen. Daardoor is polyamide borduurgaren minder geschikt voor bijvoorbeeld kant patronen. Test altijd eerst een klosje uit op je borduurmachine en verlaag sowieso de borduur snelheid. Brildor Polyamide borduurgaren wordt veel gebruikt voor het met de hand borduren op kaarten.  

 

Brildor borduurgaren van multicolor

Brildor meerkleurig Multicolor borduurgaren gebruik je voor borduren in mooie kleurschakeringen, bijvoorbeeld teksten en monogrammen. Multicolor Brildor garen heeft alle kwaliteiten van polyester borduurgaren. Brildor heeft een aantal mooie kleurcombinaties voor je gemaakt.

 

Brildor garen van metallic

Brildor garen van Metallic is een bijzonder sterk en probleemloos borduurgaren van 58% gemetalliseerd polyester en 42% polyamide. Kies uit zilver, koper en verschillende kleuren goud. Gebruik een naald met een groot oog (bijvoorbeeld Schmetz metallic) en pas de snelheid van je machine aan.

Brildor ondergaren of spoelgaren

Brildor garen ondergaren in extra voordelige grote klossen. Dit ondergaren is geschikt voor alle borduurmachines, maar Brother borduurmachines werken het beste met Brother ondergaren.

 

Brildor borduurgaren voordeelboxen polyester 

Geld besparen? Met de voordeelboxen van 42 of maar liefst 80 verschillende kleuren Brildor polyester borduurgaren is het borduurgaren extra voordelig. En zo heb je alle kleuren netjes en overzichtelijk bij elkaar in één of twee koffers!

 

Rayon borduurgaren en Brother ondergaren

Er is veel borduurgaren op de markt, in alle kwaliteiten en van vele merken. Bij ons kun je alleen borduurgaren van hoge kwaliteit kopen. Sterk, hoogwaardig, kleurecht, bleekmiddel- en chloorbestendig, glanzend borduurgaren in zeer veel verschillende kleuren. In ons assortiment vind je naast Brildor borduurgaren ook rayon 100% viscose borduurgaren van Madeira en ondergaren van Brother (dit ondergaren is speciaal voor Brother naaimachines en borduurmachines).

 

De juiste naald bij je garen

Borduurmachine naalden zijn verkrijgbaar in verschillende naald diktes en voor diverse toepassingen. Gebruik een borduurmachine naald die bij je garen past. Zo borduur je probleemloos, zonder hinderlijke onderbrekingen en dit heb je zeker bij Brildor garen.

 

Hulpmiddelen bij het borduren

Kijk ook even op onze andere afdelingen. Daar vind je alles wat je verder nog nodig hebt voor je borduurwerk. Op de fourniturenafdeling vind je opbergboxen waar je borduurgaren perfect in past, speciale borduurscharen die je borduurwerk niet beschadigen, borduurnaalden voor borduren met de hand en nog veel meer. Bij onderdelen/accessoires vind je allerlei borduurnaalden voor de borduurmachine, borduurringen in diverse formaten, software voor de mooiste borduurpatronen en nog veel meer.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.