Bel ons voor een Black Friday aktie op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Kinderpaspoppen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verstelbare kinder paspop

Om perfecte en passende kleding te maken voor je kind hebben wij verstelbare kinderpaspoppen voor de maten 116 t/m maat 38. De kinder paspop is makkelijk te verstellen tot de perfecte pasvorm. In ons assortiment hebben wij twee verschillende maten van het paspop kind. Wij hebben hiervoor gekozen omdat per land en leverancier de maten weer verschillen. Hieronder wordt aangegeven wat de boven wijdte, taille wijdte, heup wijdte in centimeters zijn.

Kinder paspoppen voor maat 116 t/m maat 38

In ons assortiment vind je ook kinder paspoppen. Omdat maten verschillen per land en leverancier, geven we bij ieder paspop kind ook de maten van boven wijdte, taille wijdte, heup wijdte in cm aan. Meet de maten altijd even op met een centimeter!

Instelbare kinder paspop Supafit

Voor de jonge jongens en meisjes is paspop kind Supafit een aanrader. Die is instelbaar in maat 116 t/m 164.

• Bovenwijdte van het paspoppen kind is 61 t/m 76 cm voor maat 116 t/m 152

• Tailewijdte van het paspop kind is 56 t/m 68 cm voor maat 122 t/m 164

• Heupwijdte van het paspop kind is 66 t/m 81 cmvoor maat 122 t/m 152

Voordelen van een instelbare kinder paspoppen

Gebruik steeds je instelbare paspop kind om de pasvorm van een kledingstuk te controleren tijdens het naaien.

  • Dat is zoveel gemakkelijker dan wanneer je kind zich steeds moet aan- en uitkleden om te passen voor de spiegel.

  • Je kunt je werkstuk passen wanneer het je uitkomt op het paspoppen kind. Ook wanneer je kind buiten aan het spelen is of tijdens schooltijd.

  • Lichtgewicht kinder paspop zet je gemakkelijk neer en berg je eenvoudig weer op.

  • Tegelijkertijd zijn deze paspoppen kinderen sterk genoeg voor jarenlang gebruik.

  • Met een kinder paspop is het makkelijk werken. De voorgevormde secties zijn bekleed met sterk nylon. Ideaal voor het spelden en merken van stof. Verder hebben de paspoppen een speldenkussen in het halsstuk en een rokmeter voor een kaarsrechte zoom.

  • Een paspop kind maakt het zelf maken van kindermode leuker dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Of je nu voor je eigen kind of voor iemand anders kleding maakt, door een kinderpaspop te gebruiken ben je er zeker van dat je kleding er vakkundig gemaakt uitziet. Dat maakt de aanschaf van een kinderpaspop meer dan waard, ook als je maar een paar kledingstukken per jaar maakt!

Makkelijk instelbare kinder paspoppen

Deze kinder paspoppen zijn eenvoudig instelbaar met de 13 maat knoppen voor hals wijdte, boven wijdte, taille wijdte en heup wijdte. 12 maatknoppen zijn voorzien van een maatindicatie zodat je de ingestelde maten direct kunt aflezen. Door eenvoudig aan de  instelknopjes te draaien kun je de boven-, taille- en heupwijdte aanpassen. Ook de ruglengte kun je eenvoudig en snel instellen.

Naast kinder paspoppen is er ook een groot assortiment met andere verstelbare paspop modellen 

We hebben een uitgebreid assortiment goede en goedkope paspoppen. Je vindt bij Matson, naast verstelbare kinderpaspoppen, ook verschillende modellen verstelbare dames paspoppen en een verstelbare heren paspop.

© 2023 Matson.nl