Bezoek onze winkel

Wil je extra instructie of eerst zelf kijken en voelen voordat je een keuze maakt? Kom dan naar onze winkel in Rotterdam. Ons ervaren Matson team helpt je graag. Ze weten alles van de machines, bijbehorende accessoires en fournituren en zijn op de hoogte van de laatste tips & tricks. Onze handige monteurs verzorgen je machine in de eigen werkplaats, want iedere machine heeft na verloop van tijd wel een keer onderhoud nodig. En is er echt iets aan de hand, dan verhelpt de Matson reparatieservice het mankement snel en vakkundig.

 

Meent 23 Rotterdam

Matson naaimachines Rotterdam

Meent 23a ( ter hoogte van Botersloot en Pannekoekstraat )
3011 JB Rotterdam
010-411 22 24
Neem contact met ons op

In onze winkel op de bekende winkelstraat Meent in hartje Rotterdam staan alle modellen naaimachines, borduurmachines en lockmachines demonstratie klaar voor je opgesteld. Ervaren specialisten adviseren je er graag bij het maken van een keuze en beantwoorden al je vragen over onze producten. In onze winkel kun je pinnen of contant 
afrekenen.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
Zondag gesloten
De Paasdagen, Pinksterdagen, Hemelvaartdag, de Kerstdagen, en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten

 

Overal op de bekende winkelstraat Meent en zijstraten kun je parkeren. Vlakbij is ook de parkeergarage Meent aan de Sint Jacobsplaats, op 300 m van onze winkel. Kom je met het openbaar vervoer? De tram stopt op 100 m afstand van de winkel. Of neem de metro, stap uit op halte Blaak en wandel over het Binnenrotteplein. Kun je meteen even een kijkje nemen in de Markthal. Gebruik je een navigatiesysteem: toets dan in Meent 23 en niet de Meent 23.

Matson naaimachines interieur

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.