Fournituren

Producten 1-24 van 344

12 24 36

Producten 1-24 van 344

12 24 36

Fournituren, alles wat je zoekt

Zoek je fournituren, dan ben je bij Matson aan het juiste adres. Je vindt bij ons een enorm assortiment fournituren online. De nieuwste en trendy toebehoren, maar ook tijdloze blijvers. Van kwalitatieve stofscharen tot drukknopen, elastiek en band tot kleurige kopspelden of dat specifieke sluitinkje. Misschien zoek je wel een handige opbergbox of naaidoos om alles in te bewaren. Neem een kijkje of - sneller - gebruik de zoekfunctie en vind de producten je zoekt. Heel voordelig en lekker snel in huis.

Groot assortiment aan fournituren

In ons fournituren assortiment vind je vele handige hulpmiddelen bij je naaiwerk en handwerken. Deze benodigdheden maken je naaiwerk en borduurwerk gemakkelijk. Met een draaddoorsteker krijg je bijvoorbeeld de draad eenvoudig door het oog van je naald, met een vingerhoed bescherm je je vingers. Al deze toebehoren maakt het naaiwerk een stuk makkelijker.

Opbergboxen, garendozen en naaidozen

Je hebt ruime keuze in opbergboxen of naaidozen om je je eigen fournituren kan opbergen zoals naaigaren en borduurgaren in de mooiste naaidozen waar je al je naaispullen overzichtelijk in kunt op bergen. Met of zonder uitneembare vakindeling. Gemaakt van stevig kunststof, praktisch en in een mooi design waar iedereen zijn fournituren in kwijt kan. Van merken als Gutermann, Hemline, Curver, Prym of Brildor.

Fournituren als scharen en rolmessen

Ook hebben we heel veel verschillende soorten scherpe scharen en rolmessen van hoge kwaliteit op onze fournituren afdeling. Vlijmscherpe scharen, tornmesjes en rolmessen, met een prettige grip, sommige met een ergonomische greep. Van bekende fournituren merken als Fiskars, Lewenstein, Premax, Finny, Kai, Homeij, Prym en Madeira. Zoek je een borduurschaar? Hebben we, in diverse modellen. Een naaisterschaar? Of een kartelschaar waarmee je kartels kunt knippen? We hebben van al deze scharen diverse modellen en merken in huis. Ook voor een professionele schaar, handwerkschaar of applicatieschaar neem je het beste even een kijkje op onze speciale afdeling. Is het maken van een knipbeweging met je handen wat lastiger? Geen probleem. Daarvoor hebben we een comfortschaar met een veer in huis. Die veert automatisch terug en ideaal voor mensen met weinig kracht in de hand. Alle toebehoren, van eenvoudig tornmesje, een rolmes of reservemes tot supersnelle elektrische schaar, Matson heeft het.

Loeplampen, handwerklampen

Voor goed zicht op je werk hebben we fraaie en een praktische handwerklampen, die je werk prettig neutraal en schaduwvrij verlichten. En wil je nog meer zicht, neem dan een loeplamp. Die geeft niet alleen licht, maar vergroot ook nog eens. Natuurlijk hebben we ook een loep met verlichting en een gewone loep in ons uitgebreide fournituren assortiment.

Kleermakerskrijt, centimeters en andere fournituren om te meten en markeren

Bij je naaiwerk ben je vaak aan het meten en markeren. Daarom hebben we ook daarvoor diverse producten in huis. Zoals diverse soorten kleermakerskrijt, meetlat, centimeter en rolcentimeter, potlood, markeerpen, radeerwiel, liniaal en rokspuit. Stuk voor stuk handige fournituren.

Diverse naalden en spelden

Natuurlijk vind je in ons fournituren assortiment ook diverse naalden. Daarmee bedoelen we de fournituren naainaalden en borduurnaalden om met de hand mee te naaien en borduren. Zoals stoffeerdersnaalden, stopnaalden, rijgnaalden, bindenaalden en modistennaalden. Ook vind je bij Matson diverse fournituren spelden, zoals allerlei kleuren en maten kopspelden om je naaiwerk mee af te spelden, maar ook veiligheidsspelden, corsagespelden en decoratieve kiltspelden. Om je naalden en spelden handig te parkeren tijdens je naaiwerk, kun je kiezen uit diverse speldenkussens, zoals een armband speldenkussen of een magneet speldenkussen, waar je spelden en naalden aan blijven hangen, zodat je niet bang hoeft te zijn voor naalden en spelden op de vloer.

Fournituren als borduurnaalden

Onze ijzersterke naaimachine naalden, borduurmachine naalden en lockmachine naalden vind je op onze afdeling onderdelen en accessoires. Met alle informatie waarvoor je welke naald gebruikt. Want er zijn heel veel verschillende soorten en maten!

Materialen voor je naaiwerk

Op onze speciale afdeling vind je verder ook vele soorten materialen die je gebruikt bij je naaiwerk. Zoals biaisband (ook wel biasband genoemd) en bandmaker, tapemaker of biasband vorm, om je eigen biasband mee te maken. Allerlei soorten elastiek. Of vele soorten en maten drukknopen, sluitingen en nestels. BH sluitingen en bikini sluitingen en reparatie materialen als reparatiedoek en textiellijm. Ook handige zaken als een vlieseline persdoek, perskussen, allerlei soorten ringen, haken, ogen, nieten en clips ontbreken niet in ons assortiment.

Fournituren als kleermakerskrijt

Voordelig en sterk garen

Voor ons voordelige fournituren naaigaren, borduurgaren handwerkgaren en lockgaren van verschillende topmerken als Gutermann, Amann, Brildor, Madeira en Serafil neem je een kijkje in onze garenwereld. Daar vind je ook diverse soorten borduur vlies als Avalon, Filmoplast, Fast2Fuse, Cotton Soft, Heat Seal van merken als Gunold en Madeira. En Vlieseline. Verpakt in een rol of per meter.

Spoeltjes, voetjes en naaimachine tas

Ook allerlei naaimachinespoeltjes, voetjes en naaimachine tassen en koffers vind je voordelig bij Matson. Zo besteld en snel in huis!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.