Juki naaimachines

9 producten

 1. Juki HZL-53E
  Juki HZL-53E
   € 339,00 € 269,00
 2. Juki HZL-60H
  Juki HZL-60H
   € 489,00 € 440,00
 3. Juki HZL-G120
  Juki HZL-G120
   € 849,00 € 765,00
 4. Juki HZL-G220
  Juki HZL-G220
   € 949,00 € 855,00
 5. Juki HZL-DX 3
  Juki HZL-DX 3
   € 1.099,00
 6. Juki HZL-DX 5
  Juki HZL-DX 5
   € 1.399,00
 7. Juki HZL-DX 7
  Juki HZL-DX 7
   € 1.599,00
 8. Juki TL-2200 QVP
  Juki TL-2200 QVP
   € 1.699,00
 9. Juki Kirei HZL-UX8
  Juki Kirei HZL-UX8
   € 3.499,00
per pagina

Juki naaimachines: bekend en onbekend

Juki is een bekende naam in naaimachine land. Sinds 1945 is Juki de grootste producent van industriële naaimachines en lockmachines ter wereld. Ongeveer 40% van alle kledingstukken wereldwijd wordt vervaardigd op een machine van Juki. Maar bij het grote publiek is dit niet bekend.

Wij zijn natuurlijk officieel dealer van Juki Naaimachines en Juki lockmachines. Wij helpen je dan ook met alle vragen, reparties, onderdelen en de aanschaf. Mocht je hulp nodig hebben hierbij, neem dan contact met ons op. Bekijk hier ons volledige assortiment van machines .

Een Juki naaimachine staat voor kwaliteit

Bij de producenten en naai ateliers van confectie kleding staat een Juki naaimachine garant voor afwerking van de hoogste kwaliteit. Kledingmerken en ontwerpers stellen hoge eisen aan hun kledingstukken en willen de nieuwste ontwikkelingen binnen het textiel handwerken kunnen toepassen, zoals kraaltjes, pailletten en fijn borduurwerk. Veel van de industriële technieken worden gebruikt in de Juki huishoud naaimachines.

Assortiment Juki naaimachines

Als officieel dealer van Juki naaimachines en lockmachines vind je bij ons de nieuwste modellen. We hebben een Juki naaimachine voor elke hobby naai(st)er. Sterke naaimachines, geschikt voor zware stoffen en Juki naaimachines voor ervaren naaisters. Welke naaimachine van Juki je ook uitzoekt, deze is altijd van hoge kwaliteit en met gratis levering in Nederland en Belgie. 

Duidelijke informatie over je Juki naaimachine

Voordat je een naaimachine gaat kopen, wil je natuurlijk alles weten over verschillende Juki naaimachines. Daarom hebben we alle informatie over de Juki naaimachines voor je verzameld. In de uitgebreide producttekst kun je vinden wat je allemaal kunt met de naaimachine. Op de grote, zoombare foto's, filmpjes en pdf-jes komt de naaimachine goed in beeld. En alle kenmerken en naai functies hebben we overzichtelijk voor je op een rij gezet in de extra informatie.

Juki naaimachines vergelijken

Je wil een Juki naaimachine kopen, maar je weet nog niet welke. Op Matson.nl zie je heel gemakkelijk een aantal Juki naaimachines plus informatie naast elkaar op je scherm. Hoe? Dat doe je heel eenvoudig. Bedenk welke naaimachines je met elkaar wil vergelijken. Klik op de VERGELIJKEN button die je bij iedere naaimachine ziet staan. Zo kun je een aantal Juki (of andere merken) naaimachines naast elkaar zetten. En heb je alle kenmerken en naai functies van deze naaimachines in één oogopslag bij elkaar. Dat is handig!

Onderdelen voor je Juki naaimachine

In onze afdeling onderdelen en accessoires vind je veel onderdelen en handige hulpjes voor je Juki naaimachine. Bijvoorbeeld allerlei naaimachine voetjes voor je Juki, die je werk vereenvoudigen. Je vindt er ook naaimachine naalden en spoeltjes voor je naaimachine van Juki.

Vragen over de onderdelen? Of weet je niet precies wat je nodig hebt? Neem gerust en vrijblijvend contact op met ons of kom langs in de winkel met al jouw vragen over Juki Naaimachines.

Is je Juki naaimachine aan reparatie toe

Is er iets aan de hand met de Juki naaimachine die je bij Matson hebt gekocht, dan bel je ons gewoon even. We nemen je probleem dan even door en vinden zo snel een oplossing. Je kunt je naaimachine bij ons langs brengen voor reparatie of stuur hem naar ons op. Ervaren monteurs kijken je naaimachine grondig na en repareren hem in onze eigen werkplaats. Zodat je snel weer verder kan.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.