Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Loeplampen, handwerklampen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Universele loep Prym
  Universele loep Prym
   € 19,70 € 17,70
 2. Prym LED Klaplampje
  Prym LED Klaplampje
   € 51,00 € 44,95
 3. Purelite loeplamp 3 in 1
  Purelite loeplamp 3 in 1
   € 107,00 € 99,95
per pagina

Handig, zo’n handwerklamp!

Met een handwerk lamp heb je scherp zicht op je werk. Dat scherpe zicht kun je vaak goed gebruiken. Of je de handwerk lamp nu gebruikt om te handwerken, naaien of borduren, te lezen of een andere hobby bij uit te oefenen, een handwerk lamp is gewoon reuze handig om te hebben. Een handwerk lamp is ideaal voor iedereen die precies moet werken of die gewoon een beetje ondersteuning kan gebruiken bij het zichtvermogen. Bij Matson vind je diverse voordelige handwerklampen in ons assortiment. Zo besteld, veilig en snel in huis.

Voordelen van een handwerklamp met led

De meeste van onze handwerklampen werken op heldere led verlichting. Dat heeft grote voordelen. Led verlichting is energiezuinig en led handwerklampen stralen geen warmte uit. Ook gaat led handwerklamp heel lang mee.

Welke handwerk lamp?

Er zijn verschillende handwerklampen. We hebben kwaliteits handwerklampen van de merken Natura, Prym, Purelite en Restyle in ons assortiment. Als je een handwerklamp koopt bij deze bekende merken sta je garant staan voor verlichting van hoge kwaliteit. Alle handwerklampen zijn instelbaar, voor extra gemak.

De loeplamp is één van de beste handwerklampen

De Loep handwerklamp of borduur handwerklamp is ideaal voor het meest gedetailleerde en fijnste werk. Hiermee kun je zelfs de kleinste details zien. We hebben diverse loeplampen of loep met verlichting in ons brede  assortiment van handwerklampen. Uiteraard vind je bij ons ook een universele loep zonder verlichting,  mocht je al goede verlichting hebben, maar het nog iets beter willen zien.

De daglicht handwerklampen

Van alle handwerklampen is de daglichtlamp één van de ideaalste lampen om mee te werken. Zo kun je alle details en de echte kleuren van je naaiwerk of borduurwerk beter zien bij de handwerklamp. Bij de daglicht handwerklampen heb je ook nog eens minder last van vermoeide ogen. De daglicht handwerklamp geeft geen warmte af en is  zuinig in energie. We hebben een handige draagbare, inklapbare en compacte daglicht handwerk lamp in ons assortiment.

Handwerklamp in vloermodel en tafellamp

We hebben staande handwerklampen (vloermodel) en tafelmodellen. We hebben zelfs een handwerklamp model dat je zowel als vloermodel en als tafelmodel kunt gebruiken. Met een flexibele zwanenhals zodat de handwerklamp het licht precies op de juiste positie kunt richten.

Welke handwerk lamp je ook zoekt, grote kans dat je de handwerklamp naar je wens vindt bij Matson!

© 2023 Matson.nl