Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Singer

Producten 1-24 van 49

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ondermes Singer14U
    Ondermes Singer14U
     € 12,00
  2. Spoelhuis Singer
    Spoelhuis Singer
     € 12,50
Pagina
per pagina

Singer naaimachines en meer

Bent u op zoek naar een laagdrempelig merk voor al uw naaiproducten? Het Amerikaanse merk Singer is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook budgetvriendelijk. Gelukkig lever je bij de aanschaf van een Singer naaimachine niet in op kwaliteit: het zijn amateurvriendelijke naaimachines van hoge kwaliteit. Het Amerikaanse Singer is in 1851 in de VS opgericht door Isaac Merritt Singer en Edwark Clark. Singer is tegenwoordig onderdeel van het wereldwijde concern SVP Worldwide en één van de marktleiders op het gebied van naaimachines. Omdat Singer wereldwijd van grote statuur is, hebben we bij Matson ook tal van producten van het Amerikaanse merk: van Singer naaimachines tot bovenmessen, en van naaldpedalen tot spoelhuizen. Kijk snel verder in onze webshop om alle producten te ontdekken.

Een Singer naaimachine

Singer heeft machines die geschikt zijn voor beginnende of hobbynaaisters

Singer naaiaccessoires

Ook betreft naaionderdelen zit u bij Singer goed. In ons assortiment vindt u daarom ook een ruim aanbod aan Singer naaiaccessoires. Denk aan tal van Singer naalden, een Singer voetpedaal, Singer spoeltjes of verscheidene messen van het Amerikaanse merk.

Naaimachines bij Matson

Bij Matson vind je alles wat met naaien te maken heeft. Van Singer naaimachines tot quiltmachines en van fournituren tot paspoppen. In ons ruime online assortiment is dit allemaal te vinden. Wil je liever naar een fysieke winkel voor naaispullen? Dat kan! Wij hebben en winkel in Rotterdam. Ons kundige personeel staat hier klaar voor al jouw vragen. Liever online advies? Bel dan 31104112224.

© 2023 Matson.nl