Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Spoeltjes

Producten 1-24 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Matson voor naaimachine spoeltjes in alle maten en merken

Zoek je naaimachine spoeltjes? Spoeltjes kopen, dat doe je bij Matson. We hebben een ruim assortiment naaimachine spoeltjes, in alle maten en van alle merken. Wat je ook zoekt, je vindt bij Matson heel veel verschillende spoeltjes: metalen spoeltjes, kunststof spoeltjes, gekleurde spoeltjes, spoeltjes met een holle of bolle kant, deelbare spoeltjes en spoeltjes met veer. Ieder merk heeft zijn eigen, specifieke naaimachine spoeltje. Daarom vind je voor alle merken naaimachines de juiste onderdelen in ons assortiment. Heel eenvoudig.

 

Gebruik het juiste naaimachine spoeltje

Kijk goed welk spoeltje je nodig hebt! Je naaimachine kan vastlopen, je draad kan breken of je kunt problemen krijgen met de draadspanning als je de verkeerde spoel voor je naaimachine gebruikt. Zorg dus dat je altijd de juiste naaimachine spoeltjes in huis hebt. En neem er gerust een paar extra. Spoeltjes heb je nooit genoeg.

 

Ieder merk naaimachine heeft zijn eigen spoeltjes

De grote naaimachine merken hebben hun eigen naaimachine spoeltjes ontwikkeld, die perfect passen in de naaimachines van dat merk. Staat jouw merk er niet bij? Dan kun je vaak een universeel spoeltje nemen. Universeel spoeltjes passen in veel niet bekende merken naaimachines.

Bernina naaimachine spoeltjes

Brother naaimachine spoeltjes

Elna naaimachine spoeltjes

Husqvarna naaimachine spoeltjes

Janome naaimachine spoeltjes

Juki naaimachine spoeltjes

Pfaff naaimachine spoeltjes

Singer naaimachine spoeltjes

Toyota naaimachine spoeltjes

Universeel naaimachine spoeltjes

 

Matson tip bij het spoel winden

Doe het spoel winden niet op volle snelheid, maar gebruik de halve snelheid. Hiermee voorkom je dat er zoveel kracht op de spoel komt dat die vervormt. 

 

Waar gebruik je een naaimachine spoel eigenlijk voor?

Je gebruikt een naaimachine spoel in je naaimachine, zodat je naaimachine steken kan maken. Alle naaimachines maken een stiksel met een bovendraad en een onderdraad die je ook wel spoeldraad noemt. De bovendraad komt van het klosje garen dat je boven op je machine plaatst. Je rijgt de bovendraad door je machine en je naaimachine naald. De spoeldraad komt van het spoeltje dat onderin je naaimachine zit. Je haalt wanneer je begint met naaien deze spoeldraad op met de naald. Als je naait, beweegt de naald met de bovendraad van boven naar beneden en weer terug. Tegelijkertijd maakt de bovendraad ook een lusje om de spoeldraad. Op de stof die tussen de bovendraad en de spoeldraad ligt krijg je zo een stiksel.

© 2023 Matson.nl