Bernina spoeltjes

4 producten

12 24 36

4 producten

12 24 36

Bernina Spoeltjes

Matson heeft een groot assortiment aan spoeltjes, zo hebben wij ook de Bernina spoeltjes in ons assortiment. Elke merk heeft specifieke spoeltje voor zijn naaimachine. Dus ook het merk Bernina heeft voor haar naaimachine eigen spoeltjes gemaakt die precies passen.

Verschillende soorten materialen spoeltjes

De spoeltjes van Bernina bestaan uit verschillende soorten materialen zoals: metaal, kunststof en gekleurd. Daarnaast heb je ook Bernina spoeltjes met een holle of bolle kant, deelbare spoeltjes en spoeltjes met een veer.

Gebruik de juiste Bernina spoeltjes

Wanneer je verkeerde spoeltjes van Bernina gebruikt kan de naaimachine vastlopen of het draad kan bijvoorbeeld breken. Het is belangrijk dat je de goede spoeltjes in huis hebt en neem er gerust een paar extra mee naar huis. Want een paar reserve spoeltjes is altijd wel handig om in huis te hebben.

We geven je even een tip! Wind het spoel niet op volle snelheid, maar doe het op halve snelheid. Hiermee wordt er voorkomen dat het spoeltjes van Bernina vervormt.

Waar wordt een Bernina spoeltjes eigenlijk voor gebruikt?

De spoeltjes van Bernina worden gebruikt om steken te kunnen maken met de naaimachine. Alle naaimachines maken een stiksel met een boven en onderdraad en dit noem je de spoeldraad. De boverndraad komt van de garen die je boven de naaimachine plaatst. De bovendraad wordt genaaid door de machine en de naaimachine naald. De spoeldraad komt van het spoeltje dat onderin de naaimachine zit. Wanneer je aan het naaien bent beweegt de naald met de bovendraad van boven naar beneden. Tegelijkertijd maakt de bovendraad een lusje om de spoeldraad. Je krijgt een stiksel door de stof die tussen de bovendraad en de spoeldraad ligt.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.