Bel ons voor een Black Friday aktie op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Damespaspoppen

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Paspop Erica A
  Paspop Erica A
   € 179,00 € 149,00
 2. Paspop Erica B
  Paspop Erica B
  Rating:
  100%
   € 179,00 € 149,00
 3. Paspop Diana model D
  Paspop Diana model D
   € 219,00
 4. Paspop Lady Valet natural Medium B
  Paspop Lady Valet natural Medium B
  Rating:
  100%
   € 249,00
 5. Paspop Olivia B
  Paspop Olivia B
   € 259,00
 6. Paspop Olivia A
  Paspop Olivia A
   € 259,00
 7. Paspop Olivia C
  Paspop Olivia C
   € 279,00
per pagina

Verstelbare paspop voor de vrouw

De verschillende secties van onze dames paspoppen zijn volledig instelbaar. Heupwijdte, taillewijdte, bovenwijdte, halswijdte en vaak ook ruglengte stel je eenvoudig in. We hebben verschillende modellen verstelbare paspoppen. Wat een leuk detail is, is dat onze paspop vrouwen een naam hebben en daar zit jouw ideale paspop vrouw vast bij!

 • Dames paspop Erica in 2 modellen, voor de maten 36 t/m 48

 • Dames paspop Diana voor de maten 52 t/m 58

 • Dames paspop Lady Valett met mooie houten standaard, maten Small en Medium, in 2 kleuren

 • Dames paspop model Lewenstein Lady Legform in 2 modellen voor de maten 36 t/m 48, speciaal voor pantalons en broeken

Meet je maten altijd even op met een centimeter. Omdat maten per land en leverancier verschillen geven we bij iedere paspop vrouw ook de maten van boven wijdte, taille wijdte en heup wijdte in cm aan.

 

Instelbare dames paspop Erica: super voordelig!

Paspop Erica is door eigen import super voordelig! Paspop Erica kun je met 13 gemakkelijke maatknoppen instellen van maat 36 t/m 42. Naast bovenwijdte, taillewijdte, heupwijdte en halswijdte is ook de ruglengte instelbaar. Je kunt de paspop vrouw in zijn geheel in hoogte stellen op de stevige 4 poots standaard. De standaard is eenvoudig te demonteren. Zo berg je de paspop gemakkelijk op. Daarnaast heeft paspop Erica een op hoogte verstelbare afzoom inrichting om eenvoudig kleding af te spelden. 

 • Paspop Erica model A voor maat 36 t/m 42

 • Paspop Erica model B voor maat 40 t/m 48

 

Instelbare dames paspop Diana

De paspop Diana D heeft 13 maatknoppen, waarmee je de bovenwijdte, taillewijdte, heupwijdte en halswijdte kunt instellen. In enkele minuten heb je de paspop vrouw ingesteld op jouw maten. Ook de heup hoogte, ruglengte en schouder hoogte zijn gemakkelijk instelbaar.

 • Paspop vrouw Diana model D voor maat 52 t/m 58
   

Verstelbare dames paspop Lady Valet

De decoratieve dames paspop Lady Valet is de traditionele dress lady en instelbare paspop in één. Je kunt Lady Valet instellen voor bovenwijdte, taille, heupen en hals. Mooie Lady Valet staat op een massieve houten standaard en heeft een houten halsstuk. Je kunt kiezen voor naturelle of zwarte bekleding van zacht katoen om de paspop vrouw te bekleden.

 • Paspop vrouw Lady Valet Small

 • Paspop vrouw  Lady Valet Medium

 

Instelbare Lewenstein Lady Legform paspop vrouw

Lewenstein dames paspop LadyLegform is een instelbare paspop vrouw voor bovenwijdte, taillewijdte, heupwijdte en halswijdte, met een 3 poots standaard en rokmeter. Er is jeuze uit 2 vrouwelijke paspop modellen:

 • Paspop vrouw Lewenstein Lady Legform A voor maat 36 t/m 42

 • Paspop vrouw Lewenstein Lady Legform B voor maat 40 t/m 48

Deze verstelbare paspop Lady Legform van Lewenstein heeft twee belangrijke extra’s:

 1. De standaard kun je uit het midden plaatsen, zodat de pijp van je pantalon perfect uit kan hangen. Heel handig voor het maken of verstellen van een pantalon en het inzetten van een rits in de broek. Maak je een rok of een jurkje, dan plaats je de pop eenvoudig weer in de centrische pose.

 2. Als je de ruglengte aanpast ontstaat er geen opening tussen de bovenzijde en de onderzijde van de vrouwelijke paspop, omdat de delen uitschuiven met een overlap.

 

Andere paspoppen bij Matson

Naast dames paspoppen hebben we ook een heren paspop en kinderpaspoppen in ons assortiment. Want voor alle modellen goede en goedkope paspoppen moet je bij Matson zijn!

© 2023 Matson.nl