Singer naaimachines

6 producten

12 24 36

6 producten

12 24 36

De naam Singer naaimachines is bekend

Al meer dan 160 jaar vertrouwt de prijs bewuste hobby naaister op de betrouwbaarheid van de Singer naaimachines. We hebben het hier over het meest bekende naaimachine merk ter wereld. Uit onderzoek komt een naamsbekendheid naar voren van maar liefst 84%. Met recht een sterk merk dus. Vooral in de lagere prijsklasses is de Amerikaanse fabrikant een sterk merk. Toch gaat dit niet ten koste van de kwaliteit die al sinds mensenheugenis ten toon spreidt bij de naaimachines.

Singer naaimachine

Wij zijn officieel dealer van Singer naaimachines, dus wij zijn ook voor vragen en reparatie de gewezen winkel.

Breed assortiment Singer naaimachines

Bij Matson kun je terecht voor diverse Singer naaimachines. Van leuke beginners naaimachines, naaimachines die geschikt zijn voor de oudere kinderen tot naaimachines voor de ervaren naaister. Wij hebben natuurlijk de elektronische naaimachines, maar ook de mechanische naaimachines van vind je zowel online als in de winkel terug in ons assortiment. Stuk voor stuk heel betaalbaar en met gratis levering.

Singer naaimachine beginner

Singer naaimachines vergelijken

Wil je een Singer kopen, maar weet je nog niet welke? Op Matson.nl kun je heel gemakkelijk een aantal naaimachines selecteren en naast elkaar zetten. Zodat je alle kenmerken en naai functies van die naaimachines overzichtelijk op je scherm ziet. Dat is makkelijk vergelijken! Klik op de VERGELIJKEN button die je bij iedere naaimachine ziet staan. Zo simpel!

Een lesje Singer geschiedenis

Het Amerikaanse Singer is in 1851 in de VS opgericht door Isaac Merritt Singer en de New Yorkse advocaat Edwark Clark. Singer is tegenwoordig onderdeel van het wereldwijde concern SVP Worldwide.

Onderdelen voor een Singer naaimachine

Er zijn veel handige hulpjes voor je Singer naaimachine. Denk eens aan allerlei naaimachine voetjes, waarmee je tijd en energie bespaart. Soms is een onderdeel aan vervanging toe. Kijk in onze afdeling onderdelen en accessoires. Daar vind je alle onderdelen, zoals een grote keuze Singer voetjes, naaimachine naalden en speciale spoeltjes voor je topper van Singer. Ook vind je er bijpassende accessoires, zoals een naaimachine tas die past bij jouw machine.

Reparatie van jouw Singer naaimachine

Ook voor reparaties van Singer Naaimachines kun je bij ons terecht. Dus is er iets aan de hand met je machine? Bel ons gewoon even 010 - 411 22 24. We nemen dan je probleem samen even door. Zo kunnen we je vaak snel helpen. Je kunt de Singer even bij ons langs brengen in Rotterdam of Utrecht. Ervaren monteurs kijken je Singer grondig na en repareren in onze eigen werkplaats. Zodat je je naaimachine weer snel in huis hebt en waar aan het naaien kunt slaan!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.