Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Bernina

Producten 1-24 van 96

Van hoog naar laag sorteren
 1. Knoopsgatenvoet # 3 Bernina
  Knoopsgatenvoet # 3 Bernina
   € 33,50 € 29,95
 2. Zigzagvoet # 0 Bernina
  Zigzagvoet # 0 Bernina
   € 32,99 € 29,95
 3. Jeansvoet # 8 Bernina
  Jeansvoet # 8 Bernina
   € 32,50 € 29,95
 4. Applicatievoet # 23 Bernina
  Applicatievoet # 23 Bernina
   € 38,50 € 29,95
 5. Smalle kantvoet #10 Bernina
  Smalle kantvoet #10 Bernina
   € 33,50 € 30,15
 6. Quiltvoet 29 Bernina
  Quiltvoet 29 Bernina
   € 33,50 € 30,15
per pagina

Bernina naaimachines en meer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar merk voor al uw naaiproducten? Bernina is een oud, kwalitatief formidabel Zwitsers merk. Het werd opgericht in 1893 en is sindsdien een begrip in de naaiwereld. Producten van Bernina zijn van hoge kwaliteit en bij uitstek geschikt voor (semi-)professionele naaiers. Bij Matson hebben wij een uitgebreid assortiment aan naaiproducten van Bernina. Omdat Bernina een oud, ervaren merk is, biedt het een breed scala aan naaispullen aan: van pincetten tot Bernina naaimachines, en van spoeltjes tot Bernina lockmachines.

Een Bernina naaimachine

Als naaiwinkel hebben wij natuurlijk meerdere Bernina naaimachines in ons assortiment. Een Bernina naaimachine is vaak geen beginnersmodel en daardoor ietwat duurder. Maar: de kwaliteit is wel écht superieur. Een Bernina naaimachine is aanzienlijk beter dan een merk voor instappers. De budgetvriendelijkste naaimachine van Bernina is de Bernina B325, terwijl de Bernina 590 het beste van het beste is – en dus ook prijziger.

Een Bernina lockmachine

Bernina lockmachine gezocht? In ons assortiment vindt u een tweetal goede Bernina lockmachines: de Bernina L450 en de Bernina L460. Deze lockmachines staan garant voor comfort en kwaliteit, zoals u van Bernina kunt verwachten. Steeklengtes en snijbreedtes kunne simpel worden bijgesteld en beide machines zijn voorzien van een ledlampje, zodat u zeer precies te werk kunt gaan.

Bernina naaiaccessoires

Verder bieden wij naast machines van Bernina ook accessoires voor naaiers aan. Dit zijn diverse producten die uw leven als amateur en professional aanzienlijk vereenvoudigen. Denk dan aan pincetten, Bernina voetjes, spoeltjes, opbergdozen en zelf Bernina voetpedaaltjes.

Naaimachines bij Matson

Bij Matson vind je alles wat met naaien te maken heeft. Van Bernina naaimachines tot quiltmachines en van fournituren tot paspoppen. In ons ruime online assortiment is dit allemaal te vinden. Wil je liever naar een fysieke winkel voor naaispullen? Dat kan! Wij hebben namelijk twee filialen, eentje in Utrecht en eentje in Rotterdam. Ons kundige personeel staat hier klaar voor al jouw vragen. Liever online advies? Bel dan 31104112224.

© 2023 Matson.nl