Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Borduurmachines

Hoe kies je een borduurmachine?

Gebruik onze handige vergelijk functie om meerdere borduurmachines op 43 eigenschappen te vergelijken. Bij iedere eigenschap vindt je een duidelijke uitleg zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

Lees minder Lees meer

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Brother Innovis M340 Disney
  Brother Innovis M340 Disney
   € 899,00 € 799,00
 2. Brother Innovis F540E
  Brother Innovis F540E
   € 1.299,00 € 1.179,00
 3. Brother Innovis NV 880E
  Brother Innovis NV 880E
   € 1.799,00 € 1.479,00
 4. Janome MC 550 LE
  Janome MC 550 LE
   € 2.449,00
 5. Brother Innov-is V3 Limited Edition
  Brother Innov-is V3 Limited Edition
   € 3.499,00 € 3.099,00
 6. Brother VR
  Brother VR
   € 5.199,00
 7. Brother PR1
  Brother PR1
   € 6.199,00
 8. Brother Stellaire XJ2
  Brother Stellaire XJ2
   € 9.299,00
 9. Brother PR680W
  Brother PR680W
   € 9.999,00
 10. BROTHER PR1055X
  BROTHER PR1055X
   € 12.999,00
per pagina

Borduurmachine kopen?

Bij Matson vind je diverse complete éénnaalds borduurmachines in ons assortiment. Wil je een borduurmachine kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben snelle huishoud borduurmachines met een display waarop je goed kunt zien wat je doet, met ingebouwde borduurmotieven en borduurlettertypes en een groot borduurgebied. Een borduurmachine kopen, dat doe je bij Matson! Bekijk hier ons volledige assortiment van machines .

borduurmachine

Zo zoek je snel en gemakkelijk een borduurmachine uit

Van iedere borduurmachine hebben we 20 kenmerken voor je op een rij gezet. Bij iedere borduurmachine staat een VERGELIJKEN button. Daarmee zet je heel gemakkelijk en overzichtelijk alle kenmerken van een aantal machines naast elkaar. Zo kan je op een snelle en gemakkelijke manier een borduurmachine kopen. 

Nog meer informatie nodig? Die vind je in de uitgebreide productomschrijving en pdf bestanden. De grote, zoombare foto's en de filmpjes geven je een goed beeld van de borduurmachines. Borduurmachines kopen wordt met  behulp van de duidelijke informatie gemakkelijker, waardoor je goed kunt kiezen.

Ruime keuze snelle borduurmachines

Bij Matson vind je ruime keuze borduurmachines uit de Brother Borduurmachines Innovis (NV) serie met handige automatische functies als bijvoorbeeld automatische draadspanning voor regelmatige steken, automatische draadafsteker en spoeldraadbewaker zodat je niet halverwege zonder spoeldraad zit. Je eigen patronen importeer je heel eenvoudig. Wil je echt supersnel borduren, maar is een meernaalds borduurmachine een stap te ver, kijk dan eens naar de Brother VR. Dat is een éénnaalds borduurmachine die is afgeleid van de semi-professionele Brother PR serie.

Supersnelle meernaalds borduurmachines

Naast de éénnaalds borduurmachines hebben we ook prachtige, supersnelle meernaalds borduurmachines. Semi-professionele en gebruiksvriendelijke borduurmachines kopen is ook mogelijk bij ons. Wil je een  semi-professionele borduurmachine kopen, met de kracht van een commerciële machine? Kijk dan eens naar de compacte 6 naalds borduurmachine en de krachtige 10 naalds borduurmachine uit deBrother PR serie, met vele automatische functies. Deze borduurmachines bieden enorm veel mogelijkheden, gecombineerd met gebruiksgemak. Deze borduurmachines zijn geschikt voor veeleisende hobbyisten en zelfs voor professionals. De supersnelle meernaaldse borduurmachine kopen is zeker een aanrader als je een gevorderde borduurster bent. 

Alles voor je borduurmachine

Bij een borduurmachine kopen, kan je ook kijken naar andere producten die bij je borduurmachine hoort. Zo kun je ook onderdelen en accessoires voor je borduurmachine bij ons shoppen. Of je nu een borduurring, software of een borduurmachine tafel zoekt, bij Matson vind je alles.

Naai en borduurmachine kopen?

Borduurmachines zijn speciaal ontworpen om te borduren. Je kunt er niet mee naaien. wil je een borduurmachine kopen die kan borduren én naaien? Kijk dan bij onze Naai-borduurmachines.

© 2023 Matson.nl