Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Biasband, bandmakers

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Biaisbandvorm 12 mm Prym
  Biaisbandvorm 12 mm Prym
   € 13,50 € 11,95
 2. Biaisbandvorm 18 mm Prym
  Biaisbandvorm 18 mm Prym
   € 14,00 € 12,60
 3. Biaisbandvorm 25 mm Prym
  Biaisbandvorm 25 mm Prym
   € 15,20 € 13,70
per pagina

Biaisband maker kopen?

Wil je zelf biaisband maken? Met onze biaisband maker kun je eenvoudig je eigen band maken. Wil je de slordig afgewerkte zomen en naden zelf herstellen? Met onze handige biaisband makers kun je eenvoudig de biaisband maken. Wij hebben verschillende type gereedschappen waarmee een band of zoom kan worden gemaakt. Bekijk hier ons volledige fournituren assortiment.

Verschillende uitvoeringen biaisband maker.

Aangezien voor elke werkzaamheden een ander formaat biaisband van toepassing is hebben wij verschillende maten biaisbanden makers. Dit zijn de verschillende maten:

Naast de aparte formaten hebben wij ook een gehele biaisband tapemaker set. Hier zijn alle drie de maten in terug te vinden. Mocht je met verschillende maten werken, is het aanschaffen van een biaisband tapemaker set een ideale uitkomst.

Wat heb je nodig voor een Biaisband maken?

Een biaisband is een leuke bezigheid die eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, maar je hebt er wel de nodige producten voor nodig om het project ook te laten slagen. Wij sommen graag voor u op wat u nodig heeft om te kunnen beginnen:

 • Strijkijzer & een strijkplank
 • Uiteraard biaisband maker
 • Potlood, schaar en een liniaal
 • Kies de juiste stof in de gewenste kleur.

Dit zijn de producten die nodig zijn om aan de slag te kunnen!

Eerder op zoek naar een biaisbandvoet?

Naast onze biaisband makers, hebben wij ook verschillende biaisbandvoetjes. Ook deze biaisbandvoet hebben wij een verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij deze voor verschillende merken, zoals een biaisbandvoet van Pfaff. Ben je niet op zoek naar een voet van een bepaald merk? Wij hebben ook een verstelbare biaisbandvoet die voor alle merken inzetbaar is. Deze universele biasbandvoet is ideaal voor wanneer je gebruik maakt van diverse formaten biasband.

Meer fournituren bij Matson kopen?

Ons assortiment rijkt nog veel verder dan enkel biasband makers of biaisbandvoetjes. Wij hebben een zeer breed assortiment fournituren. Of het nu gaat om naaidozen, drukknopen en sluitingen of wellicht om bepaalde scharen en messen. Bij Matson kun je voor al je fournituren terecht. Bezoek ook eens onze winkels in Rotterdam of Utrecht. Hier kunnen wij je al onze fournituren laten zien of uitleg geven over het gebruik van bepaalde naaimaterialen. 

 

© 2023 Matson.nl