Bel ons voor een Black Friday aktie op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Borduurvlies en meer

Producten 1-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren
  1. Madeira Avalon Fix 24 cm, rol 1 meter
    Madeira Avalon Fix 24 cm, rol 1 meter
     € 15,95 € 14,95
Pagina
per pagina

Borduurvlies wordt gebruikt wanneer je gaat borduren – zoals de naam ook doet vermoeden. ‘’Wat is borduurvlies?’’, we horen je denken. Borduurvlies is een soort verstevigingsmateriaal. Je gebruikt het wanneer je wilt gaan borduren maar niet zeker weet of de stof waarop je werkt stevig genoeg is. Als de stof niet ferm genoeg is en niet wordt verstevigd, dan kunnen er een aantal dingen gebeuren. Als de stof rekbaar is bijvoorbeeld, dan kunnen er ‘gaten’ in het borduursel ontstaan, omdat de stof te ver is opgerekt. Ook kan stof zonder versteviging scheuren of juist worden samengedrukt, waardoor plooien ontstaan. Als je dit wilt voorkomen dan is borduurvlies een uitstekende oplossing.

Borduurvlies in ons assortiment

Borduurvlies bij Matson is van topkwaliteit en we hebben een mooi assortiment. Eén van de meest gewaardeerde soorten borduurvlies, is Madeira borduurvlies. Waarom? Omdat dit vaak door professionals wordt gebruikt. Het stabiliseert de stof zodanig, dat hij niet rekt of trekt wanneer je ermee bezig bent. Daarnaast hebben we ook wateroplosbaar borduurvlies in ons assortiment. Hartstikke handig, oplosbaar borduurvlies dat rekbare stof een stuk robuuster maakt. Handig wanneer je werkt met bijvoorbeeld fleece, fluweel of zelfs badstof. Daarnaast hebben we tal van andere soorten borduurvlies in de aanbieding: Solvy, Thermofolie, Filmoplast, Plakkatoen en meer. We hebben zelfs schoolbordstof, waar je daadwerkelijk met krijt op kunt tekenen.

Borduurvlies en meer koop je bij Matson!

Behalve borduurvlies hebben we eigenlijk alles wat met naaien te maken heeft in ons assortiment. Naaimachines, borduurmachines, quiltmachines, stoffen, garen, fournituren, paspoppen en meer. We verkopen hoogwaardige merken, zoals Bernina en Singer. Zo zijn we er voor de (semi-)professional en voor de amateurs en beginners. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Matson. Vragen? Neem dan contact met ons op of kom naar één van onze winkels in Utrecht of Rotterdam.

 

 

© 2023 Matson.nl