Punchmachines

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Babylock Embellisher
    Babylock Embellisher
     € 619,00
per pagina

Welke punchmachines kan je kopen?

Wil je een punchmachine kopen? Dat begrijpen we heel goed. Want punchen op punchmachines is een leuke en veelzijdige creatieve hobby met prachtige resultaten en zeker met de punchmachines die matson in het assortiment heeft. Je versiert met de punchmachine je kleding, accessoires en decoraties. Je kunt vilten of je unieke eigen stof maken door stoffen prachtig te vervormen. Je kunt zelfs vrije quiltvormen borduren. Daarom vind je bij Matson een goede punchmachine in het assortiment. Je kunt met de punchmachines  allerlei leuke creaties maken. Bekijk hier ons volledige assortiment van machines .

Welke punchmachine is de beste van allle punchmachines uit het assortiment?

De Janome FM725 uit ons assortiment is een degelijke, complete en veilige punchmachine. De beste keuze, als er wordt gekeken naar alle punchmachines uit het assortiment.

Wat het punchen op de punchmachines?

Punchen met de punchmachine gaat snel en iedereen kan het. Leg twee materialen op elkaar en punchen maar op de punchmachines! Veel vezels hebben weerhaakjes bij de punchmachines. Door het punchen wrijf je de vezels tegen elkaar en grijpen de haakjes in elkaar. Je hebt zo dus geen garen of lijm nodig om twee stoffen aan elkaar te maken. Of je vervormt met de punchmachine één stof zo, dat het een hele andere stof lijkt. Het enige dat je onder de knie moet krijgen is het werken met de punchmachine, maar dat is heel eenvoudig. Wanneer je met de punchmachines overweg kan, is het heel gemakkelijk om leuke creaties te maken. 

Hoe werkt een punchmachine?

Punchmachines punchen met 5 naalden die weerhaakjes hebben. Die laat je over bijvoorbeeld ongesponnen wol heen gaan en dan grijpen de vezels in elkaar, zodat er een lapje ontstaat. Je kunt de stof zelf onder de zwevende naaivoet in alle richtingen bewegen en zo ben je helemaal vrij in de vormen die je maakt tijden het punchen op de punchmachines. Met de punchmachine kun je nog veel meer leuke dingen doen, zoals de structuur van een stof veranderen. Sommige stoffen gaan er door de punchmachine namelijk echt heel anders uitzien. De ene stof krinkelt ineen, de andere verandert van kleur en structuur.

Tip voor werken met je punchmachine

Als je materialen aan elkaar wilt punchen moet je erop letten dat tenminste één van de gebruikte materialen vezels met weerhaakjes heeft. Je kunt dus geen gladde stoffen, bijvoorbeeld zijde op zijde, aan elkaar punchen op de punchmachines.

Naalden voor je punchmachine

Zijn de naalden van je punchmachine aan vervanging toe? Bij Matson bestel je gemakkelijk en snel nieuwe punchmachine naalden.

Wil je toch liever een naaimachine of borduurmachine? Ook die kun je kopen bij Matson. We hebben ruime keuze goede en prettige geprijsde machines. Alles voor naaien en borduren vind je bij Matson!

© 2023 Matson.nl