Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Handnaalden, spelden

Producten 1-24 van 61

Van hoog naar laag sorteren
 1. Vingerhoed 18 mm Prym
  Vingerhoed 18 mm Prym
   € 2,70 € 2,45
 2. Vingerhoed 16 mm Prym
  Vingerhoed 16 mm Prym
   € 2,70 € 2,45
 3. Borduurnaalden 35 mm, 6 stuks Prym
  Borduurnaalden 35 mm, 6 stuks Prym
   € 2,70 € 2,45
 4. Borduurnaalden 34 mm, 6 stuks Prym
  Borduurnaalden 34 mm, 6 stuks Prym
   € 2,70 € 2,45
 5. Vingerhoed 17 mm Prym
  Vingerhoed 17 mm Prym
   € 2,70 € 2,45
 6. Borduurnaalden 48 mm, 6 stuks Prym
  Borduurnaalden 48 mm, 6 stuks Prym
   € 2,70 € 2,45
 7. Naainaalden 38 mm, 20 stuks Prym
  Naainaalden 38 mm, 20 stuks Prym
   € 2,70 € 2,45
 8. Kiltspeld goud 76 mm Prym
  Kiltspeld goud 76 mm Prym
   € 3,20 € 2,90
 9. Kiltspeld ijzer 76 mm Prym
  Kiltspeld ijzer 76 mm Prym
   € 3,20 € 2,90
 10. Wol/Smyrnanaalden, 3 stuks Prym
  Wol/Smyrnanaalden, 3 stuks Prym
   € 3,20 € 2,90
 11. Veiligheidsspeld 23 mm, kaart Prym
  Veiligheidsspeld 23 mm, kaart Prym
   € 3,20 € 2,90
Pagina
per pagina

Borduurnaalden, vingerhoedjes of stopnaalden nodig? Matson heeft het!

Bij Matson kun je terecht voor allerlei verschillende handnaalden. Of het nu gaat om borduurnaalden, naainaalden, stopnaalden, blindennaalden of rijgnaalden, wij hebben het allemaal! Voor elk materiaal of voor elke discipline hebben wij verschillende handnaalden verkrijgbaar. Bekijk hier ons volledige fournituren assortiment.

Stopnaald kopen?

Een stopnaald is ideaal in voor het afwerken van uw handwerk. Onze stopnaalden zijn van de fabrikant Prym en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Zo hebben wij een stopnaald verkrijgbaar in een lange en een korte variant. Met onze handige stopnaalden dicht u eenvoudig het gaatje in uw favoriete paar sokken.

Borduurnaalden, voor al uw borduurwerk.

Gaat u met uw nieuwe borduurwerk aan de slag, maar heeft u nieuwe borduurnaalden nodig? Ook voor al uw borduurnaalden kunt u terecht bij Matson. Met onze borduurnaalden heeft u binnen de kortste keren een prachtig borduurwerk gemaakt. Er zijn verschillende soorten borduurnaalden. Zowel de lengte van de borduurnaald, maar ook verschillende uitvoeringen. Dit zijn de verschillende uitvoeringen:

Alle borduurnaalden van fabrikant Prym zijn voorzien van een braamvrije en vingervriendelijke kop. Zo zijn de naalden ook prettig in gebruik en haalt u uw vingers niet open aan de bovenkant van de borduurnaald.

Kopspelden kopen?

U wilt uw kleding confectioneren of herstellen? Gebruik dan onze kopspelden. Officieel heten de glaskopspelen van Prym glaskopspelden. De glazen bolletjes aan de bovenkant van de naalden zorgen ervoor dat de naalden altijd goed zichtbaar zijn, bijvoorbeeld wanneer u kleding heeft afgespeld en bijvoorbeeld een broek moet worden vermaakt. Onze kopspelden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo hebben wij extra lange kopspelden, maar ook de reguliere kopspelden van 0,60 mm.

Vingerhoedjes, bescherm je vingers

Ook onze vingerhoedjes zijn van onze leverancier Prym. Met onze vingerhoedjes bescherm je je vingers tegen alle scherpe naalden. Vingerhoedjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, maar we hebben ook een verstelbaar vingerhoedje in ons assortiment. Naast metalen vingerhoedjes hebben we ook vingerhoedjes van leer. De leren vingerbeschermers zitten zeer comfortabel.  

Naalden voor elke discipline!

Ook voor speciale stoffen als leer hebben wij naalden verkrijgbaar. Dit zijn speciale leernaalden. Deze leernaalden maken het bewerken van leer een stuk eenvoudiger dan met een gewone naainaald.

Onze handnaalden niet wat u zoekt? Of bent u benieuwd wat voor fournituren wij nog meer verkopen? Ons grote assortiment fournituren vindt u eenvoudig hier

© 2023 Matson.nl