Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Lewenstein

Lewenstein naaimachines en meer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar merk voor al uw naaiproducten? Het Nederlandse merk Lewenstein bestaat als sinds 1868 en staat garant voor kwaliteit. Een Lewenstein naaimachine of Lewenstein lockmachine zijn echte top of the line producten; ze gaan lang mee en stellen nooit teleur. Bij Matson hebben we een uitgebreid assortiment aan producten van Lewenstein. Want het merk levert niet alleen naaimachines en lockmachines, ook naaiaccessoires van Lewenstein zijn mateloos populair. Zoals een Lewenstein paspop, Lewenstein naaischaren en natuurlijk Lewenstein onderdelen.

Naaimachines en lockmachines

In ons assortiment hebben wij twee machines van het vaderlandse merk: de Lewenstein 700DE en de Lewenstein 900CS. De Lewenstein Multilock 700DE is een populaire lockmachine. Hij heeft een hoge locksnelheid – tot 1300 steken per minuut – en is zeer eenvoudig in te rijgen. Dit komt door de ingebouwde spanningsknoppen, geleiders met kleurcode en inspanhulp van de onderste grijper. De Lewenstein 900CS daarentegen is een coversteekmachine: deze zorgt ervoor dat jij thuis als hobbynaaister eenvoudige coversteken kunt maken waardoor je een nette zoom kunt fabriceren. 

Lewenstein accessoires

Lewenstein machines zijn niet alleen van topkwaliteit, overige producten van Lewenstein ook. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld boven- en ondermessen van Lewenstein, een speciaal opvangbakje voor reststof, naaischaren en Lewenstein onderdelen (een Lewenstein voetpedaal set). Ook is de Lewenstein paspop een begrip in de (semi-)professionele naaiwereld. Deze zijn beschikbaar in liefst vier maten.

Naaimachines bij Matson

Bij Matson vind je alles wat met naaien te maken heeft. Van naaimachines tot quiltmachines en van fournituren tot paspoppen. In ons ruime online assortiment is dit allemaal te vinden. Wil je liever naar een fysieke winkel voor naaispullen? Dat kan! Wij hebben namelijk een winkel in Rotterdam. Ons kundige personeel staat hier klaar voor al jouw vragen. Liever online advies? Bel dan 31104112224.

© 2023 Matson.nl