Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Drukknopen, sluitingen, nestels

Producten 1-24 van 95

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rokhaken 25 mm zwart, 2 stuks Prym
  Rokhaken 25 mm zwart, 2 stuks Prym
   € 2,70 € 2,45
 2. Korsethaken en ogen, 6 stuks Prym
  Korsethaken en ogen, 6 stuks Prym
   € 3,20 € 2,90
 3. Drukkers 10 mm, 18 stuks Prym
  Drukkers 10 mm, 18 stuks Prym
   € 3,20 € 2,90
 4. Drukkers 7 mm, 24 stuks Prym
  Drukkers 7 mm, 24 stuks Prym
   € 3,20 € 2,90
 5. Drukkers 7 mm zwart, 12 stuks Prym
  Drukkers 7 mm zwart, 12 stuks Prym
   € 3,20 € 2,90
 6. Klikgesp 25 mm zwart Prym
  Klikgesp 25 mm zwart Prym
   € 3,70 € 3,35
 7. Koordstoppers dubbelogig zwart
  Koordstoppers dubbelogig zwart
   € 4,10 € 3,70
per pagina

Drukknopen kopen?

Op zoek naar drukknopen? Bij Matson zijn de meest uiteenlopende varianten te vinden. Voor elk probleem hebben wij een knoop die voor u de perfecte oplossing biedt. Met het juiste gereedschap is het plaatsen eenvoudiger dan ooit. Ook het gereedschap verkopen wij bij Matson, zo kunt u direct aan de slag met het maken of repareren van uw kledingstuk. Bekijk ons volledige fournituren assortiment hier.

Divers aanbod drukknopen

Bij Matson hebben wij een zeer divers assortiment drukknopen. Heeft u drukknopen nodig voor een broek, een rok, jeans of wellicht voor meerdere textielstukken? Wij sommen graag voor u op wat voor type knopen wij allemaal in ons assortiment hebben.

 • Rokhaken
 • Drukkers
 • Korsethaken en ogen
 • Haken en ogen
 • Knoopjes
 • Bonthaken
 • Stofknopen
 • Jeanskopen
 • Magneetsluiting
 • Ponsstempel

Prym Drukknopen

De Prym drukknopen zijn van uitstekende kwaliteit. Al onze knopen en sluitingen zijn van de bekende leverancier Prym. Deze Duitse leverancier is gespecialiseerd in allerlei verschillende sluitingen, maar fabriceert ook andere toebehoren voor kleding en dergelijke.

Drukknopen tang, voor eenvoudige bevestiging

De drukknopen eenvoudig bevestigen doet u met een druknknopen tang. Deze tang is zeer eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat het bevestigen van uw aangeschafte sluiting eenvoudig en soepel verloopt. De Prym tang is verkrijgbaar in twee varianten. We hebben een variant om gaatjes te maken in de broek, rok of dergelijke. We hebben ook een variant voor het bevestigen van de sluiting op het (kleding)stuk.

Drukknopen en nestels?

Waar drukknopen vooral een functionele werking hebben, zijn nestels ideaal voor het sierlijk afwerken van uw kleding. Wij hebben diverse nestels in ons assortiment. Wanneer gebruikt u deze sierlijke sluitingen? Bijvoorbeeld voor het netjes afwerken van sierwerk, vetersluitingen en ook woondecoraties. Naast drukknopen nog veel meer fournituren! We verkopen een uitgebreid assortiment drukknopen hebben wij nog veel meer fournituren. Op onze overkoepelende categorie fournituren zijn producten te vinden als naaidozen, naalden, biaisbandmakers en nog veel meer!

© 2023 Matson.nl