Bel ons voor een Black Friday aktie op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Naai-/ borduurmachines

Hoe kies je een borduurmachine?

Gebruik onze handige vergelijk functie om meerdere borduurmachines op 43 eigenschappen te vergelijken. Bij iedere eigenschap vindt je een duidelijke uitleg zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

Lees minder Lees meer

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Brother Innovis M380 Disney
  Brother Innovis M380 Disney
   € 1.199,00 € 1.079,00
 2. Brother Innovis F580
  Brother Innovis F580
   € 1.999,00 € 1.799,00
 3. Brother Innovis 2700
  Brother Innovis 2700
   € 2.799,00 € 2.499,00
 4. Brother Innovis V5 Limited Edition
  Brother Innovis V5 Limited Edition
  Rating:
  100%
   € 5.399,00 € 4.859,00
 5. Bernina 590 + borduurunit
  Bernina 590 + borduurunit
   € 5.399,00
 6. Brother Stellaire XJ1
  Brother Stellaire XJ1
   € 8.999,00 € 6.999,00
 7. Bernina 790 PRO
  Bernina 790 PRO
   € 9.399,00
per pagina

Zo’n naai-borduurmachine kan echt veel!

Zoek je een naai-borduurmachine die niet alleen kan naaien, maar ook kan borduren? Een goede naai-borduurmachine waarmee je ook de prachtigste borduurmotieven maakt? Kijk dan eens bij onze naai-borduurmachines. Zelfs de meest eenvoudige naai-borduurmachine uit ons assortiment is zeer geavanceerd en heeft heel veel mogelijkheden voor naaien en borduren. We hebben ruime keuze van de beste merken. Een naai-borduurmachine kopen, dat doe je bij Matson! Bekijk hier ons volledige assortiment van machines .

Naai functies

Op een naai-borduurmachine vind je geavanceerde automatische naai functies zoals automatische naaivoetdruk, spoeldraadbewaker en snelheidsbegrenzer. Deze handige extra’s helpen je een handje met je naai project. Je creatieve mogelijkheden worden groter met een naai-borduurmachine. Je naait sneller en gemakkelijker. Met een professioneel resultaat.

Borduurfuncties

Daarnaast heeft een naai-borduurmachine ook een borduurunit met vele ingebouwde borduurmotieven en alfabetten. Wil je borduren, dan schuif je deze borduurunit heel eenvoudig op de naai-borduurmachine. Je borduurt hiermee de mooiste borduurpatronen in diverse formaten in de meegeleverde borduur ring (en).

 

Naaien en borduren, alles in één apparaat

Een naai-borduurmachine, dat is geen compromis, maar genieten van het beste van naaien en borduren. De voordelen? Je hebt alles in één. Je hoeft maar één apparaat te installeren en op te bergen. De naaimachine naait als de beste. De borduur unit heb je er in een mum van tijd op gezet: borduren maar! Je borduurt met deze naai-borduurmachines de mooiste borduurpatronen. Zo handig is een naai-borduurmachine.!

 

Kies snel en simpel een naai-borduurmachine

Van iedere naai-borduurmachine hebben we meer dan 40 kenmerken voor je op een rij gezet. Met de VERGELIJKEN button, die bij iedere naai-borduurmachine staat,  zet je heel gemakkelijk en overzichtelijk een aantal machines naast elkaar. Dat is handig!

Nog meer informatie nodig over een naai-borduurmachine? Die vind je in de uitgebreide productomschrijving en pdf-bestanden. De grote foto's kun je inzoomen, zodat je ieder detail kunt bekijken. En de filmpjes geven je een nog beter beeld van de naai-borduurmachine. We doen er alles aan zodat je online een goede keus kunt maken. Met deze duidelijke informatie moet het zeker lukken de naai-/borduurmachine naarje zin te kopen!

 

De beste merken naai-borduurmachines

In ons assortiment vind je naai-borduurmachines van de grote naaimachine merken Brother, Pfaff en Husqvarna Viking. Want Matson is officieel dealer van deze bekende kwaliteits merken. 

Brother naai-borduurmachines

Brother is een innovatief merk, dat fijne naai-borduurmachines maakt. Niet iedereen weet dat. Dat geheim willen we graag met je delen. We hebben diverse Brother Innovis borduurmachines voor je klaar staan.

 

Pfaff naai-borduurmachines

De Pfaff Creative serie is geliefd bij veel hobby naaisters. Terecht. Je vindt daarom bij ons diverse Pfaff Creative naai-borduurmachines. 

 

Husqvarna Viking naai-borduurmachines

Met een Designer naai-borduurmachine van Husqvarna heb je alle mogelijkheden binnen handbereik. Husqvarna, dat is Zweedse topkwaliteit. We hebben verschillende naai-borduurmachines uit de Designer lijn van Husqvarna voor je in ons assortiment.

 

Nog meer borduurmachines

Wil je toch liever een borduurmachine zonder naaifuncties? Ook die kun je kopen bij Matson. We hebben ruime keuze goede en prettig geprijsde 1 naalds en meernaalds borduurmachines. Alles voor naaien en borduren vind je bij Matson!

 

© 2023 Matson.nl