Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Persoonlijk advies

Soms heb je behoefte aan advies op maat

"Hoe vind ik de naaimachine die bij me past? Er zijn veel naaimachines, in allerlei modellen. En ook nog eens heel veel merken. Welke naaimachine moet ik nou kiezen? Zo'n moeilijke keuze!"

"Ik ben bezig op een prachtig project en zoek een methode om nog mooier af te werken. Welk voetje kan me daarbij helpen?"

 
   

Advies in de winkel

De mensen van ons Matson team hebben verstand van machines én hart voor je hobby. Ze weten alles van de machines, bijbehorende accessoires en fournituren en zijn op de hoogte van de laatste tips & tricks. Wil je extra instructie of eerst zelf kijken en voelen voordat je een keuze maakt? Kom dan naar onze winkel op de Meent in hartje Rotterdam. Ons ervaren Matson team helpt je graag.

 

Bekijk de koophulp

Heb je geen tijd of zin om je te laten informeren in de winkel? We hebben een handige vragenlijst voor je gemaakt. Benieuwd? Kijk op onze Koophulp.

 

Vergelijk zoveel machines als je wil

Heb je al een idee? Je vindt bij alle machines op onze site een uitgebreide omschrijving. Van al die machines hebben we ook steeds dezelfde kenmerken bekeken en voor je op een rij gezet. Met de VERGELIJKEN functie kun je zelf machines vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld machines uit dezelfde prijsklasse naast elkaar zetten. Zo zie je bijvoorbeeld dat - voor hetzelfde geld - de ene machine energiezuinige led-verlichting heeft en de andere een gloeilampje. Als je altijd overdag vlakbij een raam naait maakt het niet zoveel uit. Maar als je vaak ’s avonds naait is goede verlichting belangrijk. Vooral bij donkere stoffen.

 

Is er iets aan de hand?

Onze handige monteurs verzorgen je machine in de eigen werkplaats, want iedere machine heeft na verloop van tijd wel een keer onderhoud nodig. De Matson Reparatie & service afdeling verhelpt het mankement snel en vakkundig.

© 2023 Matson.nl