Bel ons voor een Black Friday aktie op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Scharen, rolmessen

Producten 1-24 van 57

Van hoog naar laag sorteren
 1. Priem met beschermkapje Prym
  Priem met beschermkapje Prym
   € 5,60 € 4,95
 2. Tornmesje ergonomisch klein Prym
  Tornmesje ergonomisch klein Prym
   € 5,60 € 5,05
 3. Radeerwiel glad ergonomisch Prym
  Radeerwiel glad ergonomisch Prym
   € 6,20 € 5,60
 4. Reservemesje 28 mm Prym
  Reservemesje 28 mm Prym
   € 9,50 € 8,55
 5. Reservemesje 45 mm Prym
  Reservemesje 45 mm Prym
   € 10,10 € 8,95
 6. Reservemesje golfvorm 45 mm Prym
  Reservemesje golfvorm 45 mm Prym
   € 10,70 € 9,60
 7. Reservemesje zigzagvorm 45 mm Prym
  Reservemesje zigzagvorm 45 mm Prym
   € 10,70 € 9,60
 8. Borduurschaar goud Prym
  Borduurschaar goud Prym
   € 12,90 € 11,50
 9. Reservemesje 60 mm Prym
  Reservemesje 60 mm Prym
   € 14,00 € 12,60
 10. Rolmes mini 28 mm Prym
  Rolmes mini 28 mm Prym
   € 18,50 € 16,65
 11. Borduurschaar 10 cm Prym
  Borduurschaar 10 cm Prym
   € 19,70 € 17,70
Pagina
per pagina

Nieuwe schaar, tornmesje of rolmes nodig?

Heb je een nieuwe schaar nodig? Of zoek je een specifieke schaar? Misschien zie je meer in een handig rolmes. Of ben je je tornmesje kwijt en wil je een nieuwe kopen. Bij Matson heb je ruime keuze uit verschillende kwaliteits scharen, tornmesjes en rolmessen van bekende merken als Fiskars, Lewenstein, Premax, Finny, Kai, Homeij, Prym en Madeira. Heel voordelig en lekker snel in huis. Bekijk ook hier onze volledige fournituren afdeling.

Vlijmscherpe scharen, tornmesjes en rolmessen van hoge kwaliteit

Je vindt op onze fournituren afdeling heel veel verschillende soorten scherpe scharen en rolmessen van hoge kwaliteit. Super scherpe scharen, tornmesjes en rolmessen, met een prettige grip, sommige met een ergonomische greep. Alle scharen en messen, van eenvoudig tornmesje, een rolmes of reservemes tot supersnelle elektrische schaar, Matson heeft het voor je.

Borduurschaar, naaisterschaar, kartelschaar

Zoek je een borduurschaar, waarmee je kunt knippen zonder je borduurwerk te beschadigen? Die hebben we, in diverse modellen. Een naaisterschaar, waarmee je alle belangrijke knipwerk kunt verrichten? Of een kartelschaar waarmee je heel gemakkelijk kartels kunt knippen? We hebben van al deze scharen diverse modellen en merken in huis.

Handwerkschaar of applicatieschaar

Ook voor een professionele schaar, handwerkschaar of applicatieschaar neem je even een kijkje op onze fournituren afdeling. Al onze scharen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als roestvrij staal en ze knippen moeiteloos door alle soorten stof. Sommige scharen zijn titanium gecoat. Sommige zijn met een schroef instelbaar.

Scharen voor linkshandigen en scharen voor rechtshandigen

We hebben scharen die geschikt zijn voor rechtshandigen, maar ook voor linkshandigen en scharen voor zowel rechtshandigen als linkshandigen.

Comfortschaar

Een comfortschaar is voor iedereen super gemakkelijk. En helemaal ideaal voor mensen met weinig handkracht. Is het maken van een knipbeweging met je handen wat lastiger? Geen probleem. We hebben een comfortschaar met een veer in huis. Die veert automatisch terug en is ideaal voor mensen met weinig kracht in de hand.

Elektrische schaar

Ook een elektrische schaar is niet alleen reuze handig voor iedereen die vaak knipt, maar zeker ook ideaal voor mensen met bijvoorbeeld reumatische klachten. Onze elektrische schaar heeft carbide messen, voor veilig en snel snijden van dikke en dunne stoffen. Deze schaar kan ook gebruikt worden zonder accu met de bijgeleverde lichtnet adapter.

Tornmesje

Met een scherp tornmesje haal je heel eenvoudig stiksels los en open je knoopsgaten in een handomdraai. Onze tornmesjes liggen goed in de hand, want ze zijn ergonomisch gevormd, voor tornen zonder moeite. Ze hebben een anti-slip grip en puntbeschermer.

Rolmes of rondsnijmes

De rolmessen of rondsnijmessen in het Matson assortiment zijn scherp en handig voor het snijden van meerdere lagen stof. Deze messen zijn handig om nauwkeurig en gemakkelijk lapjes stof uit te snijden en worden dan ook veel gebruikt door quilters.

Nog meer hulpmiddelen bij je naaiwerk

In ons assortiment vind je naast scharen en rolmessen ook vele andere handige hulpmiddelen voor naaien, borduren en handwerken. Zoals de mooiste naaidozen waar je je scharen en al je andere naaispullen overzichtelijk in kunt opbergen. En ook vele soorten materialen die je gebruikt bij je naaiwerk, zoals biaisband en biasbandmakers, elastiek, drukknopen, nestels en sluitingen, en meer. Om goed te knippen is juist meten en markeren belangrijk. Daarom hebben we ook daarvoor diverse hulpmiddelen in huis. Zoals diverse soorten kleermakerskrijt, meetlat en liniaal,  centimeter en rolcentimeter, potlood, markeerpen en radeerwiel. Voor ons voordelige garen neem je een kijkje in onze garenwereld. Ook allerlei naaimachine naalden, spoeltjes en voetjes vind je voordelig bij Matson. Zo besteld en snel in huis!

Heb je een nieuwe scharen nodig? Of zoek je een specifieke schaar? Misschien zie je meer in een handig rolmes. Of ben je één van je torn messen kwijt en wil je een nieuwe kopen. Bij Matson heb je ruime keuze uit verschillende kwaliteits scharen en messen van bekende merken als Fiskars, Lewenstein, Premax, Finny, Kai, Homeij, Prym en Madeira. Heel voordelig en lekker snel in huis.

Kniptip van Matson

Knip met je stofschaar liefst geen papier. Dat komt de scherpte van de schaar niet ten goede! Zo hou je de stofschaar het beste in goede conditie.

Overige fournituren

Ben je niet op zoek naar scharen of rolmessen? Neem een kijkje naar onze overige fournituren. Matson heeft alles! Van naalden tot naaidozen.

© 2023 Matson.nl