Bel ons voor een Black Friday aktie op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Borduurgaren

Producten 1-24 van 1417

Van hoog naar laag sorteren
 1. Madeira Rayon 200 m, kleur 1001
  Madeira Rayon 200 m, kleur 1001
   € 3,65 € 2,95
 2. Madeira Rayon 1000 m, kleur 1001
  Madeira Rayon 1000 m, kleur 1001
   € 7,60 € 6,30
 3. Madeira Lana 200 m, kleur 3601 wit
  Madeira Lana 200 m, kleur 3601 wit
   € 5,30 € 4,95
 4. Madeira Metallic 200 m, Astro 5
  Madeira Metallic 200 m, Astro 5
   € 5,30 € 4,60
 5. Madeira Metallic 200 m, Gold 6
  Madeira Metallic 200 m, Gold 6
   € 5,30 € 4,60
 6. Madeira Metallic 1000 m, Gold 6
  Madeira Metallic 1000 m, Gold 6
   € 14,50 € 11,95
per pagina

Borduurgaren kopen van hoge kwaliteit

Wil je borduurgaren kopen van hoge kwaliteit, maar voor een vriendelijke prijs? Kijk dan bij Matson.nl. Met de duidelijke garenselector bestel je bij ons heel eenvoudig en snel al het borduurgaren dat je nodig hebt en hierdoor kunt u dus makkelijk en prettige manier borduurgaren kopen. Bekijk hier het hele assortiment garen en vlies.

Bestel gemakkelijk je kleuren borduurgaren

Met onze kleuren kiezer is borduurgaren kopen nog eenvoudiger. In 3 eenvoudige stappen heb je je borduurgaren besteld:

 1. Zoek eenvoudig je kleuren uit van het borduurgaren
 2. Geef aan hoeveel klosjes je nodig hebt
 3. Bestel

Ondertussen zie je meteen het bedrag: dat is handig en snel bestellen!

Kwaliteits borduurgaren voor een prachtig resultaat

De kwaliteit van je borduurgaren is heel belangrijk. Voor je borduur pret en voor je eindresultaat. Ons borduurgaren is sterk, pluisvrij en glanzend. Kwaliteits borduurgaren breekt niet en je prachtige borduurpatroon krimpt of verkleurt niet in de was. Het juiste borduurgaren kopen is dus erg belangrijk. 

Vele kleuren borduurgaren

Bij ons kan je alleen maar kwaliteits borduurgaren kopen, van de bekende merken Brildor, Madeira en Brother. Kleurecht borduurgaren voor de borduurmachine, maar dat ook geschikt is voor naaien met de hand. Je kunt kiezen uit heel veel kleuren. Met de handige kleuren kiezer bestel je heel eenvoudig de kleuren van jouw keuze. Wanneer je borduurgaren koopt is het belangrijk dat je goed kijkt naar welke kleuren je wilt. 

Borduurgaren van Brildor, Brother en Madeira

Op de markt kan je borduurgaren kopen in alle kwaliteiten en van vele merken. Bij ons kun je alleen borduurgaren kopen van hoge kwaliteit . Sterk, hoogwaardig, kleurecht, bleekmiddel- en chloorbestendig, glanzend borduurgaren in zeer veel verschillende kleuren. In ons assortiment kan je borduurgaren kopen van de merken Brildor, Brother en Madeira.

Extra goedkoop borduurgaren van hoge kwaliteit

Uit Spanje importeren we sterk en glanzend borduurgaren van Brildor. Prachtig borduurgaren, echt heel goedkoop. Hoe dat kan? Heel eenvoudig. Matson naaimachines is importeur voor Brildor in Nederland. Door inkoop direct van de fabriek kunnen we dit kwaliteits borduurgaren extra goedkoop aanbieden.

Kies uit verschillende soorten borduurgaren

Polyester borduurgaren is sterk en breed toe te passen. Polyamide borduurgaren heeft een hogere glans maar is niet voor alle motieven geschikt. Rayon viscose borduurgaren heeft een trouwe schare fans. Ondergaren gebruik je als onderdraad. Welk borduurgaren je ook gebruikt, wij staan in voor de kwaliteit.

Polyester borduurgaren van Brildor

Wanneer je Brildor polyester borduurgaren koopt weet je zeker dat je de beste kwaliteit hebt en het is één van de meest verkochte boorduurganen. Het is geschikt voor alle borduurmachines en zeer breed toe te passen. Dit polyester borduurgaren is bijzonder sterk. Je borduur resultaat blijft mooi, want het garen is niet alleen kleur echt en wasbaar, maar ook bleekmiddel bestendig en chloor bestendig. 

Polyamide borduurgaren van Brildor

Brildor Polyamide NY 40 heeft een hogere glans dan polyester borduurgaren. Het is aangenaam zacht en kleur echt. Polyamide heeft wat meer rek. Daardoor is polyamide borduurgaren minder geschikt voor bijvoorbeeld kant patronen. Test eerst even een klosje uit op je borduurmachine. Verlaag sowieso de borduur snelheid, wanneer je polyamide borduurgaren op je borduurmachine gebruikt. Polyamide wordt veel gebruikt voor het met de hand borduren op kaarten.

Madeira Rayon viscose borduurgaren

Madeira is een heel bekend merk. Madeira Rayon is sterk en glanzend borduurgaren van 100% viscose rayon. Het is geschikt voor alle borduurmachines, ook voor de snelle professionele borduur machines. Zelfs bij een hoge borduursnelheid behoudt dit borduurgaren flexibiliteit en zachtheid. Je kunt dit garen ook gebruiken voor borduren met de hand. Met dit borduurgaren blijft je borduur werk mooi. Wist je dat je Madeira Rayon zelfs kunt wassen op 95 graden? Madeira, dat is kwaliteit uit Duitsland.

Multicolor polyester borduurgaren van Brildor

Met dit Brildor meerkleurig Multicolor borduurgaren borduur je in mooie kleurschakeringen, bijvoorbeeld teksten en monogrammen. Brildor heeft een aantal mooie kleurcombinaties voor je gemaakt. Multicolor borduurgaren heeft alle kwaliteiten van polyester borduurgaren. 

Metallic borduurgaren van Brildor

Brildor Metallic borduurgaren is een bijzonder sterk en probleemloos borduurgaren van 58% gemetalliseerd polyester en 42% polyamide. Kies uit zilver, koper en verschillende kleuren goud. Gebruik een naald met een groot oog (bijvoorbeeld Schmetz metallic) en pas de snelheid van je machine aan.

Ondergaren of spoelgaren van Brildor

Brildor ondergaren in extra voordelige grote klossen. Dit ondergaren is geschikt voor alle borduurmachines, maar Brother borduurmachines werken het beste met Brother ondergaren.

Ondergaren of spoelgaren van Brother

Brother borduurmachines werken het beste met dit Brother ondergaren. Ook verkrijgbaar in voordeelverpakking.

Voordeelbox polyester borduurgaren van Brildor

Met de voordeelboxen met 42 of maar liefst 80 verschillende kleuren Brildor polyester borduurgaren heb je alle kleuren netjes en overzichtelijk bij elkaar in één of twee koffers. En je bespaart geld, want in een voordeelbox is het borduurgaren extra voordelig. 

De juiste naald bij je borduurgaren

Het is belangrijk om te kijken naar de verschillende soorten naalden als je een boorduuurgaren koopt. Borduurmachine naalden zijn verkrijgbaar in verschillende naald diktes en voor diverse toepassingen. Gebruik een machinenaald die bij je garen past. Zo borduur je probleemloos, zonder hinderlijke onderbrekingen.

Hulpmiddelen bij het borduren

Kijk ook even op onze andere afdelingen. Daar vind je alles wat je verder nog nodig hebt voor je borduurwerk. Op de fournituren afdeling vind je opbergboxen waar je borduurgaren perfect in past, speciale borduur scharen die je borduurwerk niet beschadigen, borduurnaalden voor borduren met de hand en nog veel meer. Bij onderdelen/accessoires vind je allerlei borduurringen in diverse formaten en nog veel meer.

© 2023 Matson.nl