Husqvarna naaimachines

12 producten

 1. Husqvarna HClass E10
  Husqvarna HClass E10
   € 229,00 € 199,00
 2. Husqvarna H-Class E20
  Husqvarna H-Class E20
   € 269,00 € 239,00
 3. Husqvarna Emerald116
  Husqvarna Emerald116
   € 539,00
 4. Husqvarna Emerald 118
  Husqvarna Emerald 118
   € 599,00
 5. Husqvarna Jade 20
  Husqvarna Jade 20
  Rating:
  100%
   € 759,00
 6. Husqvarna Opal 650
  Husqvarna Opal 650
   € 1.099,00
 7. Husqvarna Opal 670
  Husqvarna Opal 670
   € 1.199,00
 8. Husqvarna Opal 690Q
  Husqvarna Opal 690Q
   € 1.299,00
 9. Husqvarna Sapphire 930
  Husqvarna Sapphire 930
   € 1.449,00
 10. Husqvarna Designer Jade 35
  Husqvarna Designer Jade 35
   € 1.849,00
 11. Husqvarna Brilliance 75 Quilt
  Husqvarna Brilliance 75 Quilt
   € 1.999,00
per pagina

Een Husqvarna naaimachines staan voor kwaliteit

Enthousiaste naaisters over de hele wereld associëren de Husqvarna naaimachines met kwaliteit en gebruiksgemak. Husqvarna Viking helpt je op sommige elektronische machines bijvoorbeeld met een Sewing Advisor. Dat is een elektronische naaigids die je adviseert bij het naaien. Handig! Bekijk hier ons volledige assortiment van machines .

Husqvarna naaimachines al meer dan 140 jaar ervaring

Iedere dag komen er over de hele wereld naai ideeën, quilt projecten en borduur creaties tot leven. Husqvarna verspreidt het plezier in naaien, quilten en borduren al 140 jaar. Naast naaimachines maken ze ook borduurmachines en lockmachines.

De nieuwste Husqvarna naaimachines

Matson is officieel dealer van Husqvarna Viking. Daarom vind je bij ons een breed assortiment met de nieuwste modellen naaimachines. Van beginners naaimachines van Husqvarna, Husqvarna's waar je mee kunt quilten, naaimachines voor gevorderden of semi-professionele naaimachines, al deze naaimachines vind je op Matson.nl. Ook voor alle vragen, reparatie en onderdelen kun je natuurlijk bij ons terecht!

Husqvarna naaimachine

Husqvarna naaimachines vergelijken

Je wil een Husqvarna naaimachine kopen, maar welke? In het Matson assortiment heb je keuze uit heel veel van deze Zweede fabrikant. Bij al die machines hebben we alle informatie die we konden vinden gezet, zoals een uitgebreide omschrijving, grote, zoombare foto's, filpjes en pdf-jes. Ook vind je alle kenmerken en naai functies van de apparaten overzichtelijk onder elkaar.

Voor een goede en gemakkelijke keuze gebruik je de VERGELIJKEN button die je bij iedere machine ziet staan. Daarmee zet je een aantal Husqvarna's (of andere merken) naaimachines van je keuze heel eenvoudig naast elkaar op je scherm. Je kunt alle kenmerken en naai functies van die naaimachines zo één op één met elkaar vergelijken. Simpel en heel gemakkelijk!

Onderdelen voor je Husqvarna naaimachine

Soms is een onderdeel aan vervanging toe of wil je een extra onderdeel aanschaffen dat het naaien nog plezieriger maakt. In onze afdeling onderdelen en accessoires vind je veel onderdelen, zoals Husqvarna voetjes, naaimachine naalden en spoeltjes voor je Husqvarna naaimachine. Je vind er ook bijpassende accessoires voor je Husqvarna machine, bijvoorbeeld een verlengtafel of een naaimachine tas om je naaimachine in mee te nemen.

Reparatie van je Husqvarna naaimachine

Zelfs met deze toppers is wel eens iets aan de hand. Laat je Husqvarna die je bij Matson hebt gekocht een steekje vallen? Bel ons dan gewoon even op. We nemen je probleem dan samen even door. Zo is het vaak snel verholpen. Zo niet, breng 'm even langs of stuur hem op. Onze ervaren monteurs kijken je trotste bezit grondig na en repareren in eigen werkplaats. Dan kun je zo snel mogelijk weer aan de slag!

Een nieuwe naam, dezelfde kwaliteit: Husqvarna Viking

Inmiddels heeft Husqvarna een nieuwe naam: Husqvarna Viking. Maar aan de kwaliteit van de naaimachines is niets veranderd hoor. Wij gebruiken nog gewoon de verkorte Husqvarna als naam. Dat praat toch makkelijker dan Husqvarna Viking en wij weten goed wat je bedoelt, welke naam je ook gebruikt.

Husqvarna naaimachines met een kroontje

Wist je dat Husqvarna een koninklijk begin heeft? Dat zit zo: in 1689 werd er een Koninklijke wapenfabriek opgericht in Huskvarna, Zweden. Bijna twee eeuwen later, in 1872, nam de vraag naar geweren af. Het bestuur van Husqvarna besloot daarom om een meer ‘vredelievend’ product te gaan maken: naaimachines. Met succes. Tegenwoordig is Husqvarna Viking een wereldwijde organisatie die nog steeds in Zweden naaimachines ontwerpt om enthousiaste naaisters over de hele wereld te inspireren.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.