Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Professionele borduurmachines

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Brother VR
  Brother VR
   € 5.199,00
 2. Brother PR1
  Brother PR1
   € 6.199,00
 3. Brother PR680W
  Brother PR680W
   € 9.999,00
 4. BROTHER PR1055X
  BROTHER PR1055X
   € 12.999,00
per pagina

Professionele borduurmachines

Kan je heel goed overweg met een borduurmachine en wil op een hoger niveau gaan borduren? Dan is het verstandig om één van onze professionele borduurmachines aan te schaffen. Met professionele borduurmachines kan je veel creatiever werken omdat er meer functies op de borduurmachine zitten.

Bij ons op de website kan je heel gemakkelijk professionele borduurmachines kopen. Wanneer je het lastig vind om een professionele borduurmachine uit te zoeken via de website, kun je natuurlijk altijd bij ons langskomen in de winkel.

Professionele borduurmachine kopen

Op onze website kan je heel gemakkelijk een professionele borduurmachine kopen, omdat we een groot assortiment hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld de Brother Innovis serie die geweldige automatische functies heeft. Zo is er een automatische draadspanning voor regelmatige steken en er is een spoeldraadbewaker die ervoor zorgt dat je niet zonder spoeldraad kom t te zitten.

De borduurmachine die echt geschikt is voor de professionals is de krachtige 10 naalds borduurmachine uit de Brother PR Serie. Op deze professionele borduurmachines zitten vele automatische functies. De borduurmachine wordt hierdoor een stuk gebruiksvriendelijker en door de automatische functies wordt het borduren een stuk leuker.

De voordelen van de professionele borduurmachines

De voordelen van professionele borduurmachines zijn dat er meer functies op de borduurmachines zitten. Zo zitten er meer automatische functies op de borduurmachines. Het zijn meernaalds borduurmachines waardoor je nog sneller kan borduren. Er zit bijvoorbeeld ook een draadspanning die voor regelmatige steken zorgt. Door deze functies wordt het borduren leuker en gemakkelijker.

Accessoires voor bij de professionele borduurmachines

Naast professionele borduurmachines verkopen we ook accessoires voor je borduurmachine, maar ook borduurringen en borduurtafels. Er is zelfs software die je kan ondersteunen tijdens het borduren.

© 2023 Matson.nl