Brother borduurmachines

6 producten

12 24 36

6 producten

12 24 36

Snelle Brother borduurmachines kopen doe je bij Matson

Ben je van plan een Brother borduurmachine te kopen, dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben diverse complete éénnaalds borduurmachines uit de geavanceerde Brother Innovis (NV) in ons assortiment. Een snelle huishoud machine met een display waarop je goed kunt zien wat je doet, met ingebouwde borduurmotieven en borduurlettertypes en een groot borduurgebied. Brother borduurmachines met handige automatische functies als bijvoorbeeld automatische draadspanning voor regelmatige steken, spoeldraadbewaker zodat je niet halverwege zonder spoeldraad zit en een automatische draadafsnijder. Je eigen patronen importeer je heel eenvoudig.

Brother borduurmachine

 

Wil je echt supersnel borduren, maar is een meernaalds borduurmachine een stap te ver, kijk dan eens naar de Brother VR. Dat is een éénnaalds apparaat die is afgeleid van de semi-professionele PR serie.

Supersnelle meernaalds Brother borduurmachine

Naast de éénnaalds borduurmachines Brother hebben we ook prachtige, supersnelle meernaalds borduurmachines uit de PR serie in huis. Dat zijn semi-professionele en gebruiksvriendelijke borduurmachines. Denk je erover een semi-professionele borduurmachine voor thuis te kopen, met de kracht van een commerciële machine? Kijk dan eens naar de compacte 6 naalds borduurmachine en de krachtige 10 naalds borduurmachine met vele automatische functies. Deze Brother borduurmachines bieden enorm veel mogelijkheden, gecombineerd met gebruiksgemak. De machines zijn geschikt voor veeleisende hobbyisten en zelfs voor professionals.

Alles voor je Brother borduurmachine

Matson heeft een uitgebreid assortiment voor onderdelen en accessoires voor je Brother borduurmachine kom je bij ons shoppen. Of je nu een borduurring, borduur software voor je Brotherborduurmachine of een Brother borduurmachine tafel zoekt, wij hebben alles voor je borduurmachine.

Brother borduurmachines waar je ook mee kunt naaien

Brother borduurmachines zijn speciaal ontworpen om te borduren. Je kunt er niet mee naaien. Zoek je een machine die kan borduren én naaien? Kijk dan bij onze Naai-borduurmachines. Super handig wanneer je niet perse op een van de specialiteiten wil richten. 

Brother borduurmachine voor reparatie?

Ondanks dat een Brother borduurmachine staat voor kwaliteit, kan het natuurlijk zijn dat in de loop van de tijd het apparaat defect gaat. Geen paniek, want bij ons is het mogelijk om en tegen een laag tarief je borduurmachine te laten repareren. Dit kan in onze filialen in Rotterdam en Utrecht! 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.