Scan N Cut, een handig apparaat!

Een innovatief apparaat van Brother: de Scan N Cut, een thuis- en hobbysnijmachine met een ingebouwde scanner. Met dit apparaat scan je alles wat je maar wilt en snij je direct uit. Denk hierbij aan een zelfgemaakte tekening, foto’s of een ontwerp uit een tijdschrift. Je kan direct aan de slag met het naaien van jouw design.

Selecteer ontwerpen

De Scan N Cut bevat een groot aantal ingebouwde ontwerpen, zoals prints, vormen, randen en creatieve ontwerpen. Selecteer een ontwerp en plaats het gewenste materiaal, bijvoorbeeld papier of stof. Ook bevat de Scan N Cut verschillende lettertypes om te gebruiken. Zo maak je de mooiste creaties.

Naast ingebouwde ontwerpen kun je ook je eigen ontwerpen inscannen. Deze ontwerpen kunnen van alles zijn, zoals tekeningen, titels, teksten, afbeeldingen om te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld scrapbook layouts of werkstukken.

Accessoires voor Scan N Cut

Maak je Scan N Cut compleet door de verschillende beschikbare accessoires. Zo haal je alles uit je apparaat en kun je optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden van de Scan N Cut. We hebben verschillende accessoires in ons assortiment, waaronder:

  • Starterkit
  • Mat in verschillende uitvoeringen en formaten
  • Sjablonen en transfers
  • Messen
  • Printbare stickers