Ondersteunende borduurmachine voor bij het naaien

Wil je iets borduren? Dan heb je een ondersteunende machine nodig. Zo zijn er machines met naai- en borduurfuncties in één en wij hebben ook specifiek borduurmachines in ons assortiment. Wat zijn de voordelen van deze machines?

Naai - en borduurfuncties

Het grootste voordeel met een naai- en borduurmachine is dat je alles in één hebt. Hierdoor hoef je niet twee machines aan te schaffen. Ook behaal je gewoon het gewenste resultaat bij het naaien en het borduren. De functies die je bij het naaien hebt zijn als volgt:

  • Automatisch naaivoetdruk
  • Spoeldraadbewaker
  • Snelheidsbegrenzer 

Wil je borduren? In de naai - en borduurmachine zitten ingebouwde borduurmotieven en alfabetten. Als je wil borduren schuif je heel eenvoudig de borduurunit in de naaimachine en het borduren kan beginnen. Hierdoor borduur je de mooiste borduurpatronen in diverse maten.

Borduurmachines

Heb je toch liever alleen de gemakken van een borduurmachine? Wij hebben ook borduurmachines in ons assortiment. Voor de beginners zijn er éénnaalds borduurmachines en voor de gevorderde zijn er meernaalds borduurmachines. Zo zijn er compacte 6 naalds en 10 naalds borduurmachines, waar veel automatische functies op zitten. Denk hierbij aan:

  • Automatische draadspanning
  • Regelmatige steken
  • Automatische draadafsteker
  • Spoeldraadbewaker

Voeg gemakkelijk de patronen in de borduurmachine en je kan aan de slag gaan om de mooiste borduurseltjes maken! 

Accessoires voor bij het borduren

We hebben verschillende onderdelen en accessoires die je kan gebruiken bij het borduren. Denk hierbij aan borduurringen, software, borduurmachine tafels of andere accessoires. Hierdoor wordt het plezier in het borduren vergroot.

Vragen over bepaalde naaimachines

Heb je nog vragen over bepaalde borduurmachines of andere ondersteunende machines? Dan is het mogelijk om die vraag aan onze klantenservice te stellen. Deze is te bereiken via 010- 411 22 24 of laat en bericht achter in ons contact formulier.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.