Betalen

Je kan bij Matson op 14 manieren betalen:

 • iDEAL
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa
 • PayPal
 • Afterpay
 • In3
 • Bankkoverschrijving (dit is niet de snelste betaalmethode)
 • Bancontact (België)
 • Belfius (België)
 • ING Homepay (België)
 • KBC (België)
 • Sofort Banking (Duitsland)
 • GiroPay Duitsland)
 

Maar liefst 12 betaalmogelijkheden. Simpel en veilig

iDEAL

De meest gebruikte en snelste manier van betalen als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank. Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. En betalen met iDEAL is bij Matson gratis.

 

Bankoverschrijving (Niet de snelste manier)

Bij bankoverschrijving oftewel vooruitbetalen maak je - na het invoeren van je bestelling - zelf het openstaande orderbedrag op het MultiSafePay account van Matson over.

Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Vooruitbetalen is veilig en gratis, maar niet de snelste manier van betaling. Hou rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je meteen een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

  

Creditcard (tot € 3000,-)

Bij Matson kun je tot een bedrag van € 3000,- betalen met creditcards van MasterCard, Maestro en Visa. Daar zijn bij ons geen kosten aan verbonden. Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

Wij accepteren alleen creditcards met 3D Secure code
We only accept credit cards with 3D Secure code

PayPal

Bij Matson kun je betalen via PayPal. PayPal is een manier om gemakkelijk, snel en veilig online te betalen.

Het enige wat je nodig hebt zijn je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Je creditcardgegevens, adresgegevens of pincodes hoef je niet langer te onthouden en ook een reader heb je niet nodig. Je privégegevens blijven privé. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden. Betalen met PayPal is bij Matson gratis.

Afterpay

AfterPay voert voor Matson het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.  Achteraf betalen is bij Matson gratis, het maximum bedrag is voor NL €2500,- en voor België €1250,- .

 

in3

Met in3 betaal je in 3 gelijke delen. Op de afrekenpagina kies je voor de betaaloptie in3. Er is een zeer snelle gegevens controle, daarna betaal je de eerste termijnbetaling direct via iDEAL. Nadat de betaling geslaagd is wordt de bestelling verzonden. Voor de tweede en derde termijn stuurt in3 een overzichtelijk betaalschema. , Betalen met in3 is bij Matson gratis. in3 werkt voor bestellingen in Nederland van €100,- tot €3000,-

 

Sofort Banking en Giropay

Sofort Banking en Giropay is internetbankieren van de banken in Duitsland. Betalen hiermee is bij Matson gratis.

 

Bancontact, Belfius, ING Homepay en KBC

Dit zijn 4 betaalmethodes voor banken in België. Betalen hiermee is bij Matson gratis.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.