Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Universeel voetjes

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ritsvoet Universeel
    Ritsvoet Universeel
     € 6,95
  2. Rolvoet Universeel
    Rolvoet Universeel
     € 7,50
per pagina

Naaimachine voetjes universeel

De universele naaimachine voetjes zijn niet meer weg te denken uit de naaiwereld. Ze zijn ideaal: ze passen op een grote verscheidenheid aan modellen, perfect als je bijvoorbeeld meerdere naaimachines in jouw bezit hebt. Voor velen is het precieze nut van naaimachine voetjes eigenlijk een raadsel; wat doen naaimachine voetjes eigenlijk? Het is een belangrijk onderdeel van je machine, want hij stabiliseert namelijk de stof waarop je probeert te naaien. Op onze website – en in onze fysieke winkels – hebben wij een groot aanbod aan naaimachine voetjes universeel. Zo hoef je geen nieuwe naaimachine aan te schaffen, maar kan je gewoon je oude opknappen of laten repareren.

Naaimachine voetjes universeel bij Matson

Een naaimachine voetje is simpelweg onmisbaar: je kan meer met je machine. Wij hebben een ruim assortiment aan naaimachine voetjes – ook universele. Wij hebben een ruim assortiment aan naaimachine voetjes universeel. Alle naaimachine voetjes, dus ook de universele zijn uit voorraad leverbaar. De ene naaimachine voet wordt gebruikt om een rits te zetten en de andere wordt weer gebruikt voor een kralenband. Zo zijn er verstelbare, transparante en verwisselbare naaimachine voetjes. Niet elke naaimachine voet bestaat uit hetzelfde materiaal er zijn bijvoorbeeld naaimachine voetjes die zijn gemaakt van plexiglas, kunsthars en teflon. Omdat niet elke naaimachine dezelfde grootte heeft, hebben de universele naaimachine voetjes ook verschillende groottes. Er zijn smalle, grote, verende en nog veel meer verschillende soorten naaimachine voeten.

Voor ieder wat wils

Het kan lastig kiezen zijn met al die verschillende soorten universele naaimachine voetjes. Dus ben je op zoek naar iets specifieks? Met de ‘vergelijk’-functie kan je heel eenvoudig jouw gedroomde universele voetje zoeken! Het biedt jou de mogelijkheid om meerdere onderdelen naast elkaar te leggen. Zo vind je gegarandeerd de beste match!

Al jouw naaiproducten koop je bij Matson!

Bij Matson zijn wij gespecialiseerd in aller naaiproducten – dus ook naaimachine voetjes universeel. Heb je vragen? Bel ons, of kom langs in één van onze fysiek winkels in Utrecht of Rotterdam. Hier geeft ons professionele personeel advies op maat. Ook vind je hier enkele tweedehands naaimachines: ze zijn uitvoerig gecontroleerd door onze medewerkers en beschikbaar voor een zacht prijsje.

© 2023 Matson.nl