Verschillende soorten machineonderdelen

Op zoek naar verschillende soorten machineonderdelen?

Zoek je een steekplaat, draadinsteker, aandrijfriem, voethouder, klospen, lampje of een ander onderdeel voor jouw machine? Grote kans dat je deze onderdelen hier vindt.

Steekplaten voor rechte steken

Steekplaten worden gebruikt om te zorgen voor rechte steken tijdens het naaien. Een steekplaat is ook ideaal om te gebruiken tijdens het quilten. We hebben een steekplaat van het merk Pfaff en een steekplaat van het merk Husqvarna.

Draadinstekers voor verschillende naaimachines

Een draadinsteker wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de draad door het oog van de naald gaat tijdens het naaien. Door intensief gebruik kunnen draadinstekers slijten. Wij hebben draadinstekers van de merken Babylock, Bernina, Brother, Husqvarna, Janome, Juki, Pfaff en Singer. Zorg er wel voor dat de draadinsteker die je aanschaft van hetzelfde merk is als je naaimachine.

Nieuwe aandrijfriem nodig voor je naaimachine?

Een aandrijfriem zit gevestigd in de naaimachine om te zorgen dat die aangedreven wordt. Deze aandrijfriemen kunnen slijten en dan moeten ze vervangen worden. We hebben één aandrijfriem in ons assortiment van 195cm. Het is mogelijk om de riem zelf op maat te maken.

Grijper vervangen in je naaimachine

Voor het vervangen van een grijper moet je technische kennis hebben over een naaimachine. Mocht je vragen hierover hebben, dan kun je bellen naar 010 – 411 22 24. Wij kunnen je naaimachine altijd repareren in één van onze winkels in Rotterdam of Utrecht. Wil je het toch zelf doen? Wij hebben één grijper in ons assortiment.

Klospennen voor grote klossen draad

Heb je grote klossen draad nodig? Die kun je op een garenstandaard vestigen naast de naai- of borduurmachine. Hierdoor raakt het draad niet in de knoop tijdens het naaien. We hebben verschillende soorten klospennen in ons assortiment.

Strijkmachine hoezen van Pfaff

We hebben twee strijkmachinehoezen van het merk Pfaff in ons assortiment. De ene is een hoes van 65cm en die is geschikt voor de Pfaff 560, 650, 651, 652, 653, 654 en 658. De andere strijkmachinehoes is 85cm en die is geschikt voor de Pfaff 580, 850, 853, en 858.

Verlichting bij je naaimachine werkzaamheden

Heb je licht nodig tijdens het naaien? We hebben verschillende soorten lampen in ons assortiment, variërend in prijzen. Deze lampen zijn gemakkelijk te bevestigen in je naaimachine. Hierdoor heb je voldoende licht bij je werkzaamheden.

Scan N Cut onderdelen voor een mooi resultaat

Scan N Cut is een snijmachine waarin een ingebouwde scanner zit. Voor deze machine hebben wij verschillende accessoires zoals folietransfervel, een snijmesje en nog veel meer.

Olie om je naaimachine soepeler te laten lopen

Heb je olie nodig voor je naaimachine? We hebben verschillende soorten flessen olie in de hoeveelheid 20ml, 100cc en 1 liter.

Stel jouw vraag aan ons en wij helpen je!

Heb je nog vragen over machineonderdelen? Dan kun je die stellen aan onze klantenservice via 010- 411 22 24 of vul het contactformulier in.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.