Ondersteunende machines voor bij de naaimachine

Ben je op zoek naar ondersteunende machines voor je naaimachine? Hieronder hebben wij alle machines voor je op een rijtje gezet.

Naai-borduurmachines

Zoals de naam het al zegt heb je twee machines in één. Het voordeel is dat je niet twee verschillende apparaten hoeft te kopen. De naaimachine naait als de beste en de borduurunit schuif je op de machine en binnen drie seconden kan je gaan borduren.

Borduurmachines

Borduur je meer dan dat je een naaimachine gebruikt? Dan is het misschien beter om een borduurmachine aan te schaffen in plaats van een naai-borduurmachine. We hebben verschillende soorten borduurmachines, denk hierbij aan éénnaalds, meernaalds, semiprofessionele en gebruiksvriendelijke borduurmachines. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte borduurmachine te vinden.

Lockmachines

Een lockmachine ondersteunt de naaimachine, door met beide machines samen te werken behaal je het beste resultaat. Tafelkleden of gordijnen zijn zo gezoomd en dunne en rekbare stoffen worden mooi afgewerkt. Alles wat hierboven wordt opgesomd, lukt bijna niet met een naaimachine.

Punchmachines

Wil je je kleding versieren? Dat kan met een punchmachine! Met een punchmachine kun je vilten of jouw eigen stof maken door stoffen te vervormen. Punchen is best simpel, want je legt twee stoffen op elkaar en je kunt gelijk beginnen met punchen. Het enige wat je moet leren is hoe je om moet gaan met een punchmachine.

Scan N Cut

Wij hebben een Scan N cut machine van Brother in ons assortiment. Er is keuze uit verschillende lettertypes en ingebouwde ontwerpen. Je selecteert het ontwerp en dat wordt gescand met de Scan N Cut machine. Materialen, zoals papier en stoffen, worden gesneden en hierdoor hoef je geen stoffen meer met de hand te knippen. Dit is ideaal als je zelf je naaipatroon wil maken voor bij het naaien.

Blindzomers

Een blindzomer wordt gebruikt voor het onzichtbaar omzomen van kleding. Dit geld voor dames-, heren– en kinderkleding. Ook voor gordijnen en interieur stoffering is het mooi om zomen goed weg te werken. Vaak wordt een blinde zoom gebruikt om het naaiwerk mooi af te werken.

Quiltmachines

Een Quiltmachine wordt gebruikt om een doorspitsteek te maken. Hierdoor krijg je een handgemaakte look, alleen dan met het gemak van een quiltmachine. Er is geen bovendraad, maar een onderdraad. Hierdoor gaar je een stuk spoeler. Ook hebben wij quiltmachines met quiltfuncties.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.