Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Borduur naalden

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Borduurmachine naalden

Borduurmachine naalden worden natuurlijk gebruikt tijdens het borduren. Net als naaimachine naalden hebben we een groot assortiment aan borduurmachine naalden.

Het is belangrijk dat je de juiste Borduurmachine naalden kiest!

Kies de goede borduurmachine naalden bij de garen en het stof. Het is belangrijk dat de naalden van de borduurmachine de garen en het stof niet beschadigen tijdens het borduren. Het is belangrijk om te weten welke naalden van de borduurmachine je nodig hebt bij een bepaalde stof zodat je het mooiste resultaten krijgt.

Vervang de borduurmachine naalden op tijd!

Borduurmachine naalden zijn niet voor eeuwig. Wanneer je naalden van de borduurmachine veel gebruikt, wordt de punt van de naald bot en de schacht kan vervormen omdat je over een spelt heen borduurt. Je kan het beste de naalden van de borduurmachine vervangen als je aan een nieuw project begint. Hierdoor weet je sowieso dat je borduur naald goed blijft tijdens toekomstige projecten.

Maten borduur naalden

Natuurlijk zijn er verschillende soorten borduur naalden. De maten van de borduur naalden zijn te vinden op de doos. De maten verschillen van dik tot dun en van 60/8 tot 120/20. Een belangrijke tip! Hoe dunner de stof, hoe dunner de naald. Met dit in je achterhoofd schaf je sowieso een goede naald aan.

Online of in de winkel?

Bij ons op de website kan je heel makkelijk borduur naalden en andere producten bestellen. Vind je het toch lastig om op de website iets te bestellen en wil je liever een product in het echt zien? Dan kan je natuurlijk altijd bij ons langskomen in de winkel.

© 2023 Matson.nl