Ik zoek een naaipatroon voor het maken van een t-shirt

De trends op het gebied van T-shirts

T-shirts zijn een makkelijk kledingstuk wat eigenlijk overal mee gecombineerd kan worden. Het is dan ook een item wat iedereen in zijn of haar kast heeft hangen. De trend op het gebied van T-shirts is dat merknamen groot op shirts te zien zijn. Daarbij zie je ook op T-shirts wijselijke uitspraken of juist grote afbeeldingen staan. Hieronder wordt uitgelegd hoe je het beste een T-shirt kunt naaien.

Naaipatronen voor T-shirts

Als je een beginnende naaier bent is een T-shirt een goed startpunt. Je kunt ervoor kiezen om een kant en klaar patroon te nemen of je tekent een T-shirt over. De eerste stap is om een T-shirt te zoeken dat goed bij je past. De tweede stap is om het T-shirt verticaal dubbel te vouwen en het shirt aan de achterkant vast te spelden. Trek hierna het shirt om zodat je een deel van het shirt hebt. Hierna moet je de mouw spelden zodat je die kunt omtrekken. Vervolgens heb je drie delen van het T-shirt:

  • De voorkant van het T-shirt
  • De achterkant van het T-shirt
  • De mouw van het T-shirt

Teken om deze drie delen de naadslag, markeer deze delen en hierna kunnen de stukken geknipt worden. Leg het naaipatroon op het T-shirt en dan kunnen de stukken in het stof geknipt worden.

Naai, met één van de naaimachines van Matson

Gebruik bij het naaien van een T-shirt één van onze naaimachine. Naast naaimachines hebben we ondersteunende machines, onderdelen, accessoires, paspoppen, garen, vlies en fournituren. Alles wat je bij het naaien nodig hebt kun je bij ons vinden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.