Ik zoek een naaipatroon voor het maken van een jurk

Alles wat je moet weten over het naaien van een jurk!

Het wordt lekker weer en de zomer komt eraan. Dit is de ideale tijd om aan de slag te gaan met het maken van een leuke zomerjurk. Wat zijn eigenlijk de trends op het gebied van jurken? Waar vind ik naaipatronen voor mijn jurk en welke voorbereidingen moet ik treffen? Hieronder wordt alles voor uitgelegd.

De trends op het gebied van jurken

Trends komen en gaan, wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van alle stoffen, kleuren en jurken die op dit moment helemaal in zijn. 

Stoffen van dit moment

De stoffen die u veel terug gaat zien, zijn als volgt:

  • Denim
  • Bloemenprints
  • Prints die geïnspireerd zijn op etnische motieven, dieren en tropische prints
  • Kant

Kleuren voor de zomer

De kleuren van dit moment zijn groen, blauw, lila, rood, wit en pastel. De kleuren komen terug in allerlei verschillende tinten.

Jurken in verschillende vormen en maten

Wat je terugziet bij alle jurken is dat de vormen van de vrouwen geaccentueerd worden. Eén van de jurken waar u dan aan kunt denken zijn de “off shoulder” jurken. Maar ook bij maxi jurken en korte jurkjes is dit zeker terug te zien.

Verschillende soorten naaipatronen

Voor elk soort type jurk is er wel een naaipatroon te vinden. Er zijn verschillende partijen die patronen aanbieden die passen bij de trends van nu. Nadat u heeft besloten welk patroon u nodig heeft, is het belangrijk om een goede naaimachine bij de hand te hebben. Klik hier en zie ons gehele assortiment aan naaimachines.

De voorbereiding van het naaien

Van elke stof kan een jurk gemaakt worden. Als u een beginnende naaier bent kunt u het beste beginnen met katoen of een natuurlijke stof. Zijde en zware stoffen zijn voor de gevorderde naaiers. Voor een jurk heeft u ongeveer 1 tot 3 meter nodig, afhankelijk van hoe groot en lang de jurk wordt.

De jurk maken

Leg de stof op het patroon neer en knip de stof. Gebruik één van onze naaimachines en volg de naai – instructies die op het patroon staan. Volg de instructies goed en dan moet het goed komen met de jurk.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.