Ik zoek een naaipatroon voor het maken van een broek

Alles wat je moet weten over het maken van jouw eigen broek

Heb je altijd al jouw eigen broek willen maken of ben je op zoek naar een naaipatroon? Hieronder lees je alles over trends, waar je naaipatronen kunt vinden en er wordt uitgelegd welke voorbereiding je moet treffen om zelf aan de slag te gaan.

De trends op het gebied van broeken

De grote trend is dat broeken voor vrouwen wijder vallen. De flare spijkerbroeken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ook deze zomer zijn er broeken te zien met dunne stoffen die wijd uitvallen. Dit kunnen lange broeken zijn, maar ook drie kwart broeken.

Stoffen & kleuren

Stoffen met printjes zijn weer helemaal terug, hierbij gaat het vooral om prints met een tropisch tintje. Ook zijn er veel dieren- en etnische motieven terug te vinden op de kleding. Vooral in de zomer schitteren deze motieven weer in het straatbeeld. De kleuren van dit moment zijn: groen, blauw, lila, rood, wit en pastel. Deze kleuren zijn er in allerlei verschillende tinten.

Verschillende soorten naaipatronen voor broeken

De eerste stap voordat je begint met naaien is om te bedenken wat voor broek je wil maken. Er zijn verschillende aanbieders waar je voor weinig geld een patroon van een broek kunt aanschaffen. Eigenlijk is er voor elke broek wel een naaipatroon te vinden. Als je echt gevorderd bent is het mogelijk om een naaipatroon te gebruiken ter inspiratie en hier zelf jouw eigen draai aan te geven.

Het naaien kan beginnen!

Klik hier om het gehele assortiment te zien aan naaimachines, ondersteunende machines en accessoires die je nodig hebt bij het naaien. De simpelste manier om een broek te naaien, is om de stof op het patroon te leggen. Volg de instructies die op het naaipatroon staan en dan moet het goed komen met de broek.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.