Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Toyota naaimachines

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Toyota ook voor naaimachines

Iedereen kent de naam Toyota. Als automerk dan, maar niet iedereen weet dat Toyota ook naaimachines produceert. In 1946 werd in Japan de eerste Toyota naaimachine gebouwd onder de supervisie van Kiichiro Toyota zelf, de grondlegger van de Toyota Motor Corporation. Door de hoge kwaliteit van die eerste Toyota naaimachine mochten ze hetzelfde logo gebruiken als Toyota auto's.

Assortiment Toyota naaimachines

We hebben diverse Toyota naaimachines in ons assortiment. Dat zijn eenvoudige mechanische naaimachines, heel geschikt voor beginners of als je af en toe verstelwerk hebt. Niet te ingewikkeld en voordelig. Natuurlijk zijn alle Toyota naaimachines nog steeds van een hoge kwaliteit en kunnen ze met goed onderhoud jaren mee. Mocht je onverhoopt een reparatie nodig hebben, dan zijn wij er ook voor je.

Welke Toyota naaimachine? Maak een gedegen keuze.

We hebben zoveel mogelijk informatie van alle Toyota naaimachines voor je uitgezocht. Bij iedere Toyota naaimachine vind je zo alle informatie die je nodig hebt om een gedegen keuze te maken. In de uitgebreide producttekst vind je terug welke mogelijkheden de naaimachine biedt. De kenmerken en naai functies van de naaimachine zijn te vinden in de extra informatie. De grote, zoombare foto's, filmpjes en pdf-jes geven je een goed beeld van de naaimachines.

Vergelijk heel simpel een aantal Toyota naaimachines

Wil je de Toyota naaimachines met elkaar of met een aantal andere naaimachines vergelijken? Dat kan heel simpel. Met de VERGELIJKEN functie zet je heel gemakkelijk een aantal naaimachines naast elkaar. Alle belangrijke kenmerken van de door jou geselecteerde naaimachines staan dan heel overzichtelijk op je scherm weergegeven. Dat is makkelijk!

Onderdelen voor je Toyota naaimachine

Kijk eens in onze afdeling onderdelen en accessoires. Daar vind je Toyota onderdelen en handige hulpjes voor je Toyota naaimachine. Denk aan allerlei Toyotanaaimachine voetjes, die je werk uit handen nemen. Je vindt er ook naaimachine naalden en een spoeltje voor je Toyota naaimachine. Of een bijpassende naaimachine tas, waarin je je naaimachine gemakkelijk kan vervoeren of veilig kan opbergen.

Als je Toyota naaimachine aan reparatie toe is

Is er iets aan de hand met je Toyota naaimachine die je bij Matson hebt gekocht, dan bel je ons gewoon even. Samen nemen we je probleem dan even door. Zo vinden we snel een oplossing. Je kunt je Toyota naaimachine bij ons langs brengen voor reparatie of stuur hem naar ons op. Ervaren monteurs kijken je Toyota grondig na en repareren de naaimachine in onze eigen werkplaats. Zodat je snel weer verder kan.

 

© 2023 Matson.nl