Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Husqvarna naai-borduurmachines

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Husqvarna Designer Epic 3
    Husqvarna Designer Epic 3
     € 15.990,00
per pagina

Zoveel mogelijkheden met een Husqvarna naai-borduurmachine

Wil je een prettige Husqvarna naai-borduurmachine kopen die niet alleen kan naaien, maar ook kan borduren? Kijk dan eens bij onze Husqvarna naai-borduurmachines. Dat zijn goede naaimachines waarmee je ook de prachtigste borduurpatronen maakt. De Husqvarna naai-borduurmachines zijn zeer geavanceerd en bieden je heel veel mogelijkheden voor creatief naaien en borduren. Bij Matson hebben we diverse modellen uit de Designer serie van Husqvarna naai-borduurmachines op voorraad. Moderne Husqvarna naai-borduurmachines, scherp geprijsd en snel geleverd.

Welke naai-borduurmachine Husqvarna past bij jou? Zo kies je heel eenvoudig!

Matson is officieel dealer van Husqvarna Viking. Ons Matson team verdiept zich in iedere nieuwe machine, zodat we je perfect van dienst kunnen zijn. Bij iedere naai-borduurmachine Husqvarna delen we die kennis met je. Je vindt uitgebeide informatie in de productbeschrijving en pdf bestanden. Met de grote foto’s die je kunt inzoomen en de filmpjes krijg je een goed beeld van de naai-borduurmachine husqvarma. Ook helpen we je met je keuze. We hebben we van iedere Husqvarna naai-borduurmachine alle kenmerken en naai- en borduurfuncties voor op een rij gezet. Je zet heel gemakkelijk een aantal naai-borduurmachines naast elkaar op jescherm met de VERGELIJK button die je bij iedere naaimachine ziet staan. Dat is nog eens eenvoudig met elkaar vergelijken!

Naaien en borduren, alles in één, bij de geweldige Husqvarna naai-borduurmachine

Je wil geen compromis, maar genieten van het beste van naaien en borduren. Dan is een Husqvarna naai-borduurmachine echt iets voor jou. Want je hebt alles in één.

Naai functies

Een Husqvana naai-borduurmachine heeft allerlei handige extra’s. Geavanceerde automatische naai functies zoals ingebouwde naaigids en een groot geheugen vergroten je creatieve mogelijkheden. Ook naai je sneller en gemakkelijker. Met een professioneel resultaat.

Borduurfuncties

Met de borduurunit die de naai-borduurmachine Husqvarna heeft een schat aan ingebouwde borduur patronen en alfabetten. Ga je borduren, dan schuif je de borduurunit heel gemakkelijk op de naai-borduurmachine Husqvarna. Zo borduur je de mooiste borduur motieven.

 

Voordelen van een naai-borduurmachine Husqvarna

  1. Je hoeft maar één apparaat te installeren en op te bergen bij een naai-borduurmachine Husqvarna.

  2. De naai-borduurmachine Husqvarna naait als de beste.

  3. De borduur unit zet je er gemakkelijk en snel op.

  4. Je borduurt met Husqvarna naai-borduurmachine de mooiste borduurpatronen.

Een Husqvarna naai-borduurmachine is buitengewoon handig!

 

Onze Husqvarna naai-borduurmachines

Met een Husqvarna Viking naai-borduurmachine uit de Designer serie heb je alle mogelijkheden binnen handbereik. Husqvarna Viking, dat is Zweedse topkwaliteit. We hebben verschillende naai-borduurmachines uit de Designer serie van Husqvarna Viking.

 

Alle merken naai-borduurmachines bij Matson

In ons assortiment vind je naast deze prachtige Husqvarna naai/borduurmachines ook naai-borduurmachines van Brother en naai-borduurmachines van Pfaff, ook bekende en kwalitatieve naaimachine merken.

© 2023 Matson.nl