Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Brother naai-borduurmachines

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Brother Innovis M380 Disney
  Brother Innovis M380 Disney
   € 1.199,00 € 1.079,00
 2. Brother Innovis F580
  Brother Innovis F580
   € 2.099,00 € 1.899,00
 3. Brother Stellaire XJ2
  Brother Stellaire XJ2
   € 9.299,00
per pagina

Met een Brother naai-borduurmachine kun je alle kanten op

Ben je op zoek naar een naaimachine die niet alleen kan naaien, maar ook kan borduren? Ben je benieuwd naar een goede naaimachine waarmee je ook de mooiste borduurpatronen maakt? Met een naai-borduurmachine van Brother kun je alle kanten op. Zelfs de meest eenvoudige Brother naai-borduurmachine uit ons assortiment is zeer geavanceerd. We hebben de nieuwste modellen ut de Innovis (NV) serie van Brother voor je klaarstaan. Met een Brother naai/borduurmachine van Matson heb je heel veel mogelijkheden voor naaien en borduren.

Kies eenvoudig de naai-borduurmachine van Brother die bij je past

Matson is officieel Brother dealer. Ons Matson team verdiept zich in iedere nieuwe Brother naaimachine. Zo kunnen we je perfect van dienst zijn.  We delen onze kennis graag met je. Bij iedere Brother naai-borduurmachine vind je uitgebreide informatie in de productbeschrijving en pdf bestanden. Je krijgt een goed beeld van de naai-borduurmachine door de grote foto’s die je kunt inzoomen en de informatieve filmpjes. Ook hebben we van iedere naai- en borduurmachine vanBrother alle kenmerken en naai- en borduurfuncties voor je onder elkaar gezet. Bij iedere machine zie je een VERGELIJK button staan. Daarmee zet je heel gemakkelijk een aantal naai-borduurmachines naast elkaar en kun je ze heel eenvoudig met elkaar vergelijken!

Naaien en borduren, alles in één Brother apparaat

Een naai-borduurmachine, dat is geen compromis. Je geniet hiermee van het beste van naaien en borduren. Voordeel is dat je alles in één hebt. Je hoeft maar één apparaat te installeren en op te bergen. De naaimachine naait als de beste. De borduur unit heb je er zo op gezet. Je borduurt met Brother naai-borduurmachines de mooiste borduurpatronen. Zo handig is een Brother naai-borduurmachine! 

Naai functies

Een naai/borduurmachine van Brother heeft geavanceerde automatische naai functies zoals naaivoetdruk, een spoeldraadbewaker en een snelheidsbegrenzer. Deze helpende handjes maken het je gemakkelijk. Ze vergroten je creatieve mogelijkheden.

Borduurfuncties

Naast allerlei naai functies heeft een Brother naai-borduurmachine een borduurunit met vele ingebouwde borduurmotieven en alfabetten. Je schuift de borduurunit heel eenvoudig op de naai-borduurmachine als je wil borduren. Kies je borduurpatroon, installeer je borduur ring en je garen. Zo borduur je de mooiste creaties!

Alle merken naai-borduurmachines

In ons assortiment vind naast de innovatieve Brother naai/borduurmachines ook naai/borduurmachines van de naaimachine merken Pfaff en Husqvarna Viking.

© 2023 Matson.nl