Lockmachine garen kopen

We hebben verschillende soorten lockgaren in ons assortiment. Hieronder lees je alles over deze lockgaren. Lockgaren staan goed bekend om het feit dat ze heel sterk zijn en omdat ze zo glad zijn als zijde. De meeste lockgaren zijn gemaakt van polyester.

Lockgaren 2750m

Deze lockmachine garen zijn de standaard lockgaren op conen van 2750 meter. Het materiaal waar de garen van zijn gemaakt is polyester. Door de voordelige prijs en de kwaliteit die de lockgaren bieden is het een goede aankoop. De garen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Amann Mettler Seraflock lockgaren 1000m

De Amann Mettler lockmachine garen is elastisch met een zachte mousse garen. Deze garen zijn ideaal voor lingerie, sportkleding, ondermode, zwemkleding en balletkleding. De garen bestaan uit honderden kleine draadjes die zich uitspreiden op de stof. Hierdoor ontstaat een plat, zacht en vol stiksel. De garen kunnen gebruikt worden op een overlock- en een coverlockmachine. De aanbevolen dikte van een naald is 90 – 100.

Lockgaren Serafil 5000m

Deze lockmachine garen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze garen zijn ideaal als er hoge eisen worden gesteld aan de afwerking van een bepaald product. Deze garen zijn ook geschikt voor dunne stoffen zoals zijde. Het verschil tussen standaard lockmachine garen en deze garen, is dat de standaard garen op de stof gaan liggen. Deze garen gaan in de stof zitten waardoor die nauwelijks meer zichtbaar zijn in de afwerking. Doordat deze garen een betere kwaliteit hebben, zijn ze wel iets duurder.

Verschillende soorten lockmachines

Een lockmachine wordt gebruikt naast de naaimachine. Met een lockmachine kunnen stoffen mooi afgewerkt worden. Dit ziet er veel mooier uit dan wanneer stoffen worden afgewerkt met een naaimachine. Een lockmachine snijdt in één keer twee stoffen aan elkaar. De rand wordt afgewerkt zonder dat de rand gaat rafelen. We hebben verschillende lockmachines van de merken:

  • Babylock
  • Brother
  • Husqvarna
  • Janome
  • Juki
  • Lewenstein
  • Pfaff

Bestel nu lockgaren online!

Bestel nu lockgaren op onze website. Als je voor 16:00 besteld heb je de lockgaren de volgende dag al in huis. Je hebt 14 dagen bedenktijd en mocht je dat willen, dan kunnen de producten gewoon geretourneerd worden. Heb je nog vragen over lockgaren, stel ze dan aan onze medewerkers. Het is mogelijk om te bellen naar 010 – 411 22 24 of laat een bericht achter door het gebruik van ons reactieformulier.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.