Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Singer voetjes

Naaimachine voetjes Singer

Singer naaimachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Toch kan het zijn dat deze ooit onverhoopt kapot gaat – zo kan het naaimachine voetje het begeven door slijtage. Dan zit je met een probleem: een naaimachine voetje is namelijk één van de belangrijkste onderdelen van de naaimachine. Deze stabiliseert namelijk de stof waarop je probeert te naaien. Op onze website – en in onze fysieke winkels – hebben wij een groot aanbod aan naaimachine voetjes van het Amerikaanse merk. Zo hoef je niet direct een nieuwe naaimachine aan te schaffen, maar kan je gewoon je oude netjes repareren.

Naaimachine voetjes Singer bij Matson

Aan de hand van Singer naaimachinevoetjes vergroot je het creatieve vermogen van jouzelf en je naaimachine. Naaien wordt een stuk eenvoudiger en het proces kost minder tijd. Kortom: naaimachine voetjes zijn handig. Onmisbaar voor iedereen die graag naait – of je nu een professional of beginner bent. In ons assortiment aan Singer voetjes vind je transparante, verstelbare en verwisselbare Singer naaimachine voetjes. Je vindt een grote diversiteit aan naaimachinevoetjes in ons assortiment: kies uit voetjes gemaakt van: plexiglas, kunsthars of teflon. Het materiaal waaruit je kunt kiezen bestaat uit verschillende soorten groottes. Zo hebben we smalle, grote of verende Singer naaimachine voetjes.

Voor ieder wat wils

Voor iedere naaitoepassing is een Singer naaimachine voetje dat het werk gemakkelijker maakt en je naaiplezier vergroot. De verschillende Singer naaimachine voetjes passen op alle Singer naaimachines – handig hè? Zo is er voor iedereen met een Singer naaimachine wel een geschikt voetje te vinden. Heb je een industriële naaimachine? Gebruik dan wel naaimachine voetjes die speciaal voor dit soort machines ontwikkeld zijn.

Al jouw naaiproducten koop je bij Matson!

Bij Matson zijn wij gespecialiseerd in aller naaiproducten – dus ook naaimachine voetjes Singer. Heb je vragen? Bel ons, of kom langs in één van onze fysiek winkels in Utrecht of Rotterdam. Hier geeft ons professionele personeel advies op maat. Ook vind je hier enkele tweedehands naaimachines: ze zijn uitvoerig gecontroleerd door onze medewerkers en beschikbaar voor een zacht prijsje.

© 2023 Matson.nl