Juki voetjes

20 producten

12 24 36

20 producten

12 24 36

Juki naaimachine voetjes

Wij hebben van vele verschillende merken naaimachine voetjes in ons assortiment. Wij verkopen ook de Juki naaimachine voetjes. Deze naaimachine voetjes maken het creatief vermogen van de naaimachine groter en natuurlijk passen deze naaimachine voetjes het beste bij de naaimachines van Juki.

Verschillende soorten Juki naaimachine voetjes

De Juki naaimachine voetjes zijn verwisselbaar, verstelbaar en transparant. Tevens zijn de naaimachine voetjes ook in verschillende soorten materialen verkrijgbaar. Zo heb je naaimachine voetjes die zijn gemaakt van plexiglas, teflon en kunsthars. Niet elke naaimachine is hetzelfde en hierdoor zijn de Juki naaimachine voetjes ook in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Je hebt bijvoorbeeld smalle, dikke, dunne en verende Juki naaimachine voetjes.

Online of in de winkel

Op onze website kun je heel gemakkelijk een product bestellen. Via het keuze menu kan je nog specifieker zoeken naar het juiste product. Wanneer een product ma t/m vr voor 16:00 besteld wordt, is die de volgende dag al in huis. Als een pakket boven de 60 euro is en wanneer een pakket boven de 20 euro is en door de brievenbus past worden die gratis verzonden. Op alle producten van Matson heb je minimaal een jaar garantie en als je toch niet zo blij bent met het product kan die tot 14 dagen geruild worden of retour. Wij begrijpen dat het best lastig is om een product zoals één van onze paspoppen online te bestellen via een plaatje. Daarom ben je van harte welkom in onze winkel! Waar al onze medewerkers voor je klaar staan om je te helpen en om je advies te geven.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.