Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Basisset naalden

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Basis set naaimachine naalden

Wanneer je begint met naaien is het natuurlijk handig om een basis set naaimachine naalden aan te schaffen. Vanuit het basis set kan je weer andere naalden aanschaffen om zo het set te vergroten

 Basis set van Schmetz

Het basis set is van het merk Schmetz. In ons assortiment kun je alle soorten naaimachine naalden van Schmetz kopen. Dit zijn kwaliteitsnaalden voor een voor een goede prijs. Naast Schmetz hebben wij natuurlijk ook andere merken in ons assortiment zoals: Inspira, Kenmore, Organ en Singer.

 Tips voor het kopen van een basis set naalden of andere naaimachine naalden.

  • Wanneer je een basis set aanschaft of andere naaimachine naalden, moet je wel de juiste naaimachine naald bij het type stof kiezen.
  • Kies de juiste naalddikte. Voor dikke materialen 90 of hoger, voor gemiddelde materialen 80 of hoger en voor dunne materialen is de naald dikte 60 tot 70. Niet alle naaimachine naalden zijn in het basis set te vinden. Hierdoor kan je ervoor kiezen om naalden aan het basisset toe te voegen.
  • Naalden hebben een platte kant. Je moet de platte kant plaatsen richting de grijper. Dit is vaak naar achteren.
  • Wanneer je een basis set aanschaft ben je er nog niet. Het is belangrijk om de naald regelmatig te vervangen, omdat naaimachine naalden snel slijten.

 Basis set kopen

Via onze website kan je heel gemakkelijk zien welke naaimachine naalden er zijn. Zo kan je kiezen voor borduurnaalden, stretchnaalden en nog veel meer. Tevens kan je de prijs van de naaimachine naalden aangeven en je kan zien welke merken naaimachine naalden wij in het assortiment hebben. Naast naaimachine naalden kan je ook andere accessoires aanschaffen zoals spoelhuizen en verlengtafels.

 

© 2023 Matson.nl